Un secretar de stat al PSD vrea reglementarea presei. Reacțiile internauților

Un secretar de stat al PSD vrea reglementarea presei. Reacțiile internauților

Cristian Vasilcoiu, secretar de stat la Ministerul Muncii, susține că ar fi necesară „reglementarea presei”, o idee pe care o spune public știind că ar putea să-l afecteze, o consecință fiind demiterea sa.

Cristian Vasilcoiu este fost om de presă FOTO Facebook C. Vasilcoiu

„Am lucrat 17 ani în presă, dar ce se întâmplă acum e delir!Și explic: Elon Musk e un sindrom!Vrea cineva să crească prețurile în imobiliare, se asigură, evident pe bani, că va apărarea asta la știri, în regim de BN, adică vor crește prețurile cu X%! Că va crea panică în piață! Valabil de la motorină (știți episodul din acest an), până la curent electric, cartofi…Și de aici delirul. Dar pe bani! De ce nu spune niciun politician asta?Fiindcă toți politicienii știu că dacă se iau de presă vor fi criticați până la demisie! Uite că mie nu îmi pasă! Cu riscul de a fi dat afară, unul care chiar a fost ziarist vă spune că presa trebuie reglementată! Tocmai ca asta să nu evolueze! Și eu îmi asum cu orice risc!”, este mesajul lui Vasilcoiu, acum secretar de stat la Ministerul Muncii.

Cristian Vasilcoiu este un apropiat al Liei Olguța Vasilescu, primărița municipiului Craiova, una din persoanele cu influență în interiorul PSD.

Postare Cristian Vasilcoiu FOTO Fb Vasilcoiu jpg

Mai mulți oameni din zona mass media i-au scris după postare, făcând aluzii la faptul că ar trebui să treacă pe apă și să înceteze să consume alte. De exemplu, Victor Ciutacu, moderator la RTV, i-a transmis să o ia mai ușor cu băutura. „Lasa dracu’ bautura. sau du-ti telefonul la incarcat cand iti pui in pahar”, a fost mesajul scris de Ciutacu. Un alt jurnalist, prezent mai ales ca invitat la televiziuni, Mirel Curea, i-a recomandat să mai „dilueze” ceea ce bea, eventual să bea cu apă minerală.

Numit în Guvern în decembrie

Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu a fost numit pe 30 decembrie în postul de secretar de stat în Ministerul Muncii, minister condus de Marius Budăi. El a fost propus în această funcție de PSD Dolj.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...