Un șofer a fost amendat de polițiștii din Slovacia după ce câinele său a fost surprins la volan

Un șofer a fost amendat de polițiștii din Slovacia după ce câinele său a fost surprins la volan

O întâmplare cel puțin bizară a avut loc în orașul Senica din Slovacia. În timp ce se aflau la datorie în regiunea Trnava, agenții de poliție au filmat și înregistrat cu aparatul radar un autoturism care circula cu 61 km/h într-o zonă cu limită de viteză la 50km/h. Însă, ceea ce i-a uimit pe polițiști este faptul că la volanul autoturismului Skoda se afla un patruped.

Posesorul vehiculului a fost amendat. Foto Facebook/ Policia SR - Trnavsky kraj

Totul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii care tocmai a trecut, în satul Sterusy. Potrivit imaginilor surprinse cu camera radar, câinele era așezat în scaunul conducătorului auto.

Ulterior, polițiștii au tras pe dreapta vehiculul în care se afla un bărbat, în vârstă de 31 de ani, și câinele său. Proprietarul mașinii le-a spus oamenilor legii că s-a trezit deodată cu patrupedul în brațe și că atunci ar fi fost surprins de radar.

Totuși, conform agenților, camera radar nu a surprins nicio mișcare bruscă în vehicul. Mai mult decât atât, polițiștii din Slovacia au publicat pe Facebook imaginile surprinse de camera aparatului radar.

În final, bărbatul de 31 de ani s-a ales cu o amendă, iar polițiștii atrag atenția asupra faptului că animalele de companie trebuie asigurate atunci când conduceți.

Chiar și un animal mic vă poate pune în pericol viața și sănătatea în timp ce conduceți", a atenționat poliția, conform postării publicate pe Facebook.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?