Un videoclip în care un bărbat cântă spontan în metrou a strâns 70 de milioane de vizualizări

Un videoclip în care un bărbat cântă spontan în metrou a strâns 70 de milioane de vizualizări

Ozzy Lino, un director de firmă din Malta care a început să cânte profesionist la vârsta de 9 ani, a cunoscut brusc faima internațională, după ce un videoclip în care acesta apare cântând spontan în timpul unei călătorii cu metroul din Frankfurt a strâns 70 de milioane de vizualizări pe Facebook și Youtube, relatează publicația Times of Malta.

Sursa foto: Steve Zammit Lupi / www.timesofmalta.com

Clipul începe cu două cântărețe, Kiddo Kat și Heidi Joubert, care interpretează hitul lui Prince "Kiss", într-unul din vagoanele metroului din Frankfurt, cu doar două săptămâni înainte ca superstarul să fie găsit mort în casa lui din Minnesota. Cele două artiste se întorceau de la un târg comercial intitulat Messe Frankfurt.

La un moment dat, celor două li se alătură spontan Ozzy, care, în calitate de director al unei firme de inginerie laser, se întorcea, în același vagon, de la același eveniment. Ozzy poate fi văzut cântând alături de tinere cu vocea sa unică și apoi continuând pe propriile sale versuri, scrise în urmă cu 25 de ani.

"Mi se întâmplă destul de des să cânt spontan, nu mă pot abține. Așa că nu m-am gândit prea mult. După aceea, m-am întors la hotel și am zburat acasă în ziua următoare", a povestit ulterior Ozzy.

La patru zile de la această întâmplare, în timp ce Ozzy se afla într-un avion spre Ungaria cu niște prieteni, videoclipul în care acesta apare cântând, sub descrierea "un tip oarecare cântând foarte bine", a fost postat online și a strâns 4 milioane de vizualizări.

Trei zile mai târziu, o companie de artă stradală cu sediul în Londra, Graffiti Kings, a difuzat la rândul său clipul, care a strâns peste 70 de milioane de vizualizări.

Născut în Malta și crescut în Australia înainte de a reveni în țara natală, Ozzy a început să cânte profesionist de la vârsta de nouă ani, atunci când s-a alăturat grupului Green Valley Young Peoples Choir. El a revenit la Malta în 2001 și a înregistrat primul său album,"Am I Ever Gonna See Your Face Again", în 2003. Cel de-al doilea album, "Taking it Easy", a fost lansat la mijlocul anului 2007.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…

5 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …