Un youtuber din Virginia împușcat în timpul filmării unei farse în mall. De la ce a pornit totul

Un youtuber din Virginia împușcat în timpul filmării unei farse în mall. De la ce a pornit totul

Un youtuber din Virginia a fost împușcat după ce farsa pe care a vrut să o facă unui bărbat nu a ieșit așa cum și-a propus.

FOTO Twitter

Tanner Cook, în vârstă de 21 de ani, și-a creat deja un renume pe Youtube prin video-urile sale în care le face farse necunoscuțiilor în diverse locuri. De data aceasta a nimerit o persoană care nu a apreciat farsa și lucrurile au degenerat.

Tânărul youtuber a fost la un pas de a-și pierde viața după ce bărbatul căruia i-a făcut o farsă într-un mall din Virginia l-a împușcat. Acesta a ajuns la terapie intensivă, în stare foarte gravă. Glonțul i-a străpuns ficatul și stomacul. Tanner a suferit o intervenție chirurgicală, în urma atacului cu armă.

Chiar de pe patul de spital, acesta le-a povestit reporterilor de la televiziunea WUSA9 cum s-au petrecut lucrurile. Tanner Cook a povestit că filma în weekend un videoclip pentru canalul său de Youtube numit Classified Goons.

„Făceam o farsă, o glumă simplă, iar tipul ăsta nu a înțeles prea bine ce s-a întâmplat, nu a gustat gluma și m-a împușcat”, a spus youtuberul.

Bărbatul s-ar fi enervat din cauza glumei făcute de youtuber la adresa sa și a deschis focul în mijlocul mall-ului. Poliția l-a arestat pe atacator duminică, imediat după evenimentul nefericit. Allan Collie este acum acuzat de folosirea unei arme de foc în comiterea unei infracțiuni, descărcarea unei arme de foc într-o clădire și rănirea gravă a unei persoane.

Momentul în care Allan a tras cu arma a fost filmat de către prietenii lui Cook. Tatăl tânărului l-a pus la pământ pe bărbatul care i-a împușcat fiul.

”Făceau un videoclip la mall și încercau să se distreze cu oamenii, iar tipul ăsta nu se distra. Au folosit un telefon cu care îl filmau și îl intervievau, lui nu i-a plăcut asta și și-a scos arma și mi-a împușcat fiul”, a declarat Jeremy Cook, potrivit Kanald .

Chiar dacă o simplă glumă i-a pus viața în pericol, Tanner Cook a declarat că nu va înceta să le facă farse oamenilor necunoscuți.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”