Unde a fost Sasha Obama în timpul discursului de adio al tatălui său?

Unde a fost Sasha Obama în timpul discursului de adio al tatălui său?

Rețelele de socializare s-au încins de comentarii cu privire la absența mezinei familei Obama, Sasha, de la discursul de adio al tatălui său, relatează online ziarul spaniol ABC.

Discursul de despărțire al lui Barack Obama , primul președinte afroamerican din istoria SUA, care a avut loc la Chicago — orașul tinereții sale — a fost foarte emoționant.

Au fost mulți cei care nu și-au putut stăpâni lacrimile, mai ales cei prezenți în primele rânduri, precum soția sa, Michelle, fiica sa, Malia, vicepreședintele Joe Biden și soția sa, Jill, pe care Barack Obama i-a citat în timpul intervenției sale.

Totuși, internauți care au urmărit discursul au remarcat imediat absența mezinei familiei, Sasha, și s-au întrebat de ce lipsește de la un eveniment atât de important din viața tatălui său.

Au venit imediat și unele răspunsuri comice precum: "Where is Sasha you ask? That child is in her bed sleeping, she has school in the morning. Y'all know Michelle doesn't play lol". Aflăm astfel că cea mică este deja în pat, pentru că mâine trebuie să meargă la școala, iar mama ei nu glumește cu astfel de lucruri.


Sau "to those asking "where is Sasha" she probably at the White House setting home alone traps for Trump ? Aluzie la faptul că familia Obama pleacă de la Casa Albă, asftel încât Sasha a rămas să instaleze capcane pentru viitorul chiriaș, Donald Trump. ? #imdown lol #ObamaFarewell. Urmat imediat de tweet-ul: "Sorry, plans." — Sasha

Un funcționar al Casei Albe a ținut totuși să înlăture acest mister, informând că Sasha Obama nu a putut să asiste la discursul tatălui său, deoarece a doua zi de dimineață avea examen.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA