Unde a fost Sasha Obama în timpul discursului de adio al tatălui său?

Rețelele de socializare s-au încins de comentarii cu privire la absența mezinei familei Obama, Sasha, de la discursul de adio al tatălui său, relatează online ziarul spaniol ABC.

Discursul de despărțire al lui Barack Obama, primul președinte afroamerican din istoria SUA, care a avut loc la Chicago — orașul tinereții sale — a fost foarte emoționant.

Au fost mulți cei care nu și-au putut stăpâni lacrimile, mai ales cei prezenți în primele rânduri, precum soția sa, Michelle, fiica sa, Malia, vicepreședintele Joe Biden și soția sa, Jill, pe care Barack Obama i-a citat în timpul intervenției sale.

Totuși, internauți care au urmărit discursul au remarcat imediat absența mezinei familiei, Sasha, și s-au întrebat de ce lipsește de la un eveniment atât de important din viața tatălui său.

Au venit imediat și unele răspunsuri comice precum: "Where is Sasha you ask? That child is in her bed sleeping, she has school in the morning. Y'all know Michelle doesn't play lol". Aflăm astfel că cea mică este deja în pat, pentru că mâine trebuie să meargă la școala, iar mama ei nu glumește cu astfel de lucruri.


Sau "to those asking "where is Sasha" she probably at the White House setting home alone traps for Trump ? Aluzie la faptul că familia Obama pleacă de la Casa Albă, asftel încât Sasha a rămas să instaleze capcane pentru viitorul chiriaș, Donald Trump. ? #imdown lol #ObamaFarewell. Urmat imediat de tweet-ul: "Sorry, plans." — Sasha

Un funcționar al Casei Albe a ținut totuși să înlăture acest mister, informând că Sasha Obama nu a putut să asiste la discursul tatălui său, deoarece a doua zi de dimineață avea examen.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

3 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

4 50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai…

5 Prefectul Clujului, soţia şi baieţelul de nouă luni, diagnosticaţi cu COVID-19 / Prefectul: Gândiți-vă de două o…