Unul dintre ei sigur a dus „gentuța” acasă...

Unul dintre ei sigur a dus „gentuța” acasă...

Jurnalistul Silviu Sergiu dezvăluie pe blogul său o informație interesantă, „de a cărei veridicitate sunt 100% sigur, deoarece am aflat-o din surse de mare încredere”. El a afirmă că fostul sef al SIE, Gheorghe Fulga, a încercat să îl mituiască pe fostul președinte Traian Băsescu cu o sumă consistentă în valută.

„Întâmplarea s-a petrecut în anul de grație 2005. La scurt timp după ce a ajuns președintele României, Traian Băsescu se pregătea să efectueze prima sa deplasare în străinătate. Șefi ai serviciilor secrete erau Gheorghe Fulga, la SIE, și răposatul Radu Timofte, la SRI. Ambii erau pe fărașul prezidențial. Gheorghe Fulga s-a gândit, probabil, să-i câștige bunăvoința președintelui și, înainte ca acesta să plece în vizita externă, a cerut să fie primit de șeful statului. Lucru care i-a fost acceptat. Fulga nu a venit singur, ci împreună cu o geantă de mici dimensiuni, căptușită cu cash. Valută forte. Timid, i-a spus președintelui că poate folosi banii dacă dorește să facă cumpărături în străinătate. Erau fonduri operative.

Din informațiile mele, Traian Băsescu a refuzat. Versat, a realizat capcana. Dacă accepta, devenea un captiv al serviciilor secrete. Săvârșea o infracțiune, cu care putea fi șantajat oricând.”, a relatat Silviu Sergiu pe blogul lui.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”