UPDATE Argeș: Bărbatul reținut pentru amenințări pe Facebook la adresa unei polițiste, pus sub control judiciar

UPDATE Argeș: Bărbatul reținut pentru amenințări pe Facebook la adresa unei polițiste, pus sub control judiciar

Un bărbat din comuna argeșeană Cocu, reținut după ce a postat amenințări la adresa unei polițiste pe o rețea de socializare, a fost plasat, marți, sub control judiciar.

Măsura preventivă a controlului judiciar a fost dispusă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care în urmă cu o zi l-au reținut pe suspect pentru ultraj.

Din primele cercetări a reieșit că bărbatul în vârstă de 34 de ani, de meserie șofer profesionist, a postat pe contul său de Facebook o fotografie a polițistei care i-a reținut permisul de conducere, precum și o serie de comentarii care conțineau amenințări la adresa vieții și integrității corporale a acesteia.

"Nu o mai suport, dacă nu o mută o mut eu la cimitir", a scris bărbatul într-una dintre postările preluate ulterior de presa locală din Argeș.

Argeș: Un bărbat care a amenințat o polițistă pe Facebook, reținut pentru ultraj

Un bărbat din comuna argeșeană Cocu, suspectat că a postat amenințări la adresa unei polițiste prin intermediul unei rețele de socializare, a fost reținut pentru ultraj, urmând să fie prezentat marți la Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă.

Din primele cercetări a reieșit că bărbatul în vârstă de 34 de ani, de profesie șofer profesionist, a postat pe contul său de Facebook o fotografie a polițistei care i-a reținut permisul de conducere, precum și o serie de comentarii care conțineau amenințări la adresa vieții și integrității corporale a acesteia.

"Nu o mai suport, dacă nu o mută, o mut eu la cimitir", a scris bărbatul într-una dintre postările preluate ulterior de presa locală din Argeș.

Bărbatul a fost audiat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, care au emis pe numele lui ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

AGERPRES / (AS — autor: George Onea, editori: Marius Frățilă, Oana Popescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...