UPDATE Atenţionări Cod galben de ceaţă în zone din 4 judeţe, în orele următoare

UPDATE Atenţionări Cod galben de ceaţă în zone din 4 judeţe, în orele următoare

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri noi atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă valabile în orele următoare în zone din 4 judeţe.

Astfel, în Gorj (zona joasă), Vâlcea (zona joasă) şi Dolj va fi ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 m, izolat sub 50 m ce va favoriza în funcţie de condiţiile locale formarea gheţuşului. Atenţionarea este valabilă până la ora 12:00.

Până la 10:30, acelaşi fenomen se va semnala în localităţile Huedin, Poieni, Gilău, Floreşti, Săvădisla, Feleacu, Căpuşu Mare, Negreni, Petreştii de Jos, Ciucea, Izvoru Crişului, Ciurila, Tureni din judeţul Cluj.

UPDATE ORA 08.10 Cod galben de burniţă şi polei în Bucureşti şi în judeţele Argeş, Ilfov şi Dâmboviţa

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de burniţă şi polei valabile în Bucureşti şi în zone din 3 judeţe.

În Capitală, se va semnala trecător burniţă care va depune polei. Atenţionarea este valabilă până la ora 9:00.

De asemenea, în judeţele Argeş (zona joasă), Ilfov şi Dâmboviţa (zona joasă) izolat va fi burniţă ce depune polei.

ORA 07.49 Cod galben de ceaţă şi gheţuş în zone din Cluj şi Gorj; burniţă şi polei în Argeş şi Dâmboviţa, miercuri dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineaţa, atenţionări Cod galben de ceaţă şi gheţuş în zone din judeţele Cluj şi Gorj, în timp ce în Argeş şi Dâmboviţa se va semnala burniţă, fenomen care determină, izolat, şi depunerea poleiului.

Astfel, până la ora 9:00, în judeţul Cluj, respectiv în localităţile: Huedin, Poieni, Căpuşu Mare, Sâncraiu, Izvoru Crişului, şi în zona joasă a judeţului Gorj se va semnala ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. În funcţie şi de condiţiile locale este posibilă şi formarea gheţuşului.

În zona joasă a judeţelor Argeş şi Dâmboviţa este în vigoare, până la ora 8:00, o avertizare de burniţă şi polei.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maximum 6 ore. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”