UPDATE Bistriţa-Năsăud: Doi tineri încarceraţi în urma accidentului produs pe DN 17; traficul, blocat timp de o oră

UPDATE Bistriţa-Năsăud: Doi tineri încarceraţi în urma accidentului produs pe DN 17; traficul, blocat timp de o oră

Bistriţa, 10 mai /Agerpres/ - Doi tineri aflaţi într-un microbuz au rămas încarceraţi în urma accidentului produs, vineri dimineaţa, pe raza oraşului Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud, pe DN 17, după ce autovehiculul a colizionat o autobasculantă, potrivit datelor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

La volanul microbuzului încărcat cu tâmplărie PVC se afla un tânăr de 22 ani, care a rămas prins între bordul maşinii şi scaun, iar în dreapta lui se afla o tânără de 18 ani, care, de asemenea, a avut nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare.

În ceea ce îl priveşte pe şoferul autobasculantei, acesta nu a suferit leziuni vizibile.

La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje ale ISU Bistriţa-Năsăud, printre care descarcerarea şi echipajul de terapie intensivă mobilă, dar şi un echipaj al Ambulanţei.

În urma accidentului, traficul pe DN 17 a fost blocat timp de o oră.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a precizat, pentru AGERPRES, că, din primele date, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate de către şoferul autobasculantei, un bărbat de 40 ani din localitatea bistriţeană Baţa.

Şoferul microbuzului, în vârstă de 22 ani, este din judeţul Neamţ.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ORA 07.53 Infotrafic: Circulaţie rutieră întreruptă pe DN 17, în judeţul Bistriţa-Năsăud, în urma unui accident

Traficul rutier este întrerupt, vineri dimineaţa, pe DN 17, în judeţul Bistriţa-Năsăud, în urma unui accident de circulaţie în care au fost implicate un autoturism şi un autotren, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc pe DN17 Bistriţa - Cluj Napoca, în zona localităţii Beclean, iar în urma impactului, o persoană a fost rănită uşor.

Circulaţia rutieră a fost deviată, pentru ambele sensuri, pe DJ 172F, prin localitatea Braniştea.

Se estimează ca în aproximativ 30-45 de minute traficul să fie reluat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale