UPDATE Câteva sute de persoane protestează în fața Palatului Victoria

UPDATE Câteva sute de persoane protestează în fața Palatului Victoria

Câteva sute de persoane protestează în continuare, sâmbătă seara, în fața Palatului Victoria din Capitală, manifestanții scandând lozinci antiguvernamentale și cerând demisia Guvernului Grindeanu.

*Copii și părinți, în Piața Victoriei; cei mici au jucat șotron, au colorat cu creta și s-au plimbat cu tricicletele (FOTO/VIDEO)

*Câteva zeci de persoane protestează la Palatul Cotroceni

Pe pancartele purtate de protestatari se pot citi mesaje precum "Afară penalii! — din politică, din demnitățile publice. Acum!", "Vrem un Guvern pentru popor".

De asemenea, manifestanții scandează "Rezistăm, nu plecăm", "Demisia, demisia", iar pe asfalt aceștia au scris cu creta următorul mesaj — "Democrația rezistăm", literele de tipar fiind luminate cu lumânări mici.

Manifestația este una zgomotoasă, dar pașnică.


ORA 19.50 Circa 200 de protestatari s-au adunat în Piața Victoriei

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat, din nou, sâmbătă seara, în Piața Victoriei din Capitală, protestând împotriva Guvernului.

Oamenii scandează "Demisia, demisia", "Hoții", "Justiție, nu corupție" și afișează pancarte pe care sunt mesaje precum "Luptăm pentru o țară curată", "Luptăm pentru a combate corupția", "Ne-am săturat să ne furați, la pușcărie vrem să stați", "Guvern fără corupți".

Protestatarii au steaguri tricolore și demonstrează zgomotos, suflând în vuvuzele.

Manifestația se desfășoară pașnic.

În zonă sunt jandarmi și polițiști.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban

2 Cântărețul Mircea Rusu a fost încarcerat / El este autorul hitului „Omul bun și pomul copt”

3 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România

4 VIDEO Priviți ce face vietnamezul ăsta într-o fabrică din Cluj

5 Citiți, oameni buni! / Ambasada SUA din Rusia a făcut public un scurt inventar al armelor și echipamentelor trimise de americani în URSS în timpul celui…