UPDATE Cluj: Peste 5.000 de persoane la protestul din Piața Unirii

UPDATE Cluj: Peste 5.000 de persoane la protestul din Piața Unirii

Peste 5.000 de persoane protestau sâmbătă seara, în jurul orei 19,00, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, împotriva ordonanței de urgență privind modificarea celor două Coduri penale.

*LIVE UPDATE Protest București: Coloana de manifestanți a ajuns la Palatul Parlamentului

Protestatarii poartă pancarte cu mesaje prin care își arată nemulțumirea față de demersurile legislative respective, precum și mesaje antiguvernamentale și împotriva PSD.

Oamenii scandează lozinci prin care cer abrogarea ordonanței respective, demisia Guvernului sau a ministrului Justiției.

Cluj: Un revoluționar și-a donat drapelul găurit din 1989 unui copil de doi ani

Un revoluționar de 70 de ani, Ștefan Pop, și-a donat drapelul tricolor găurit cu care a fost la Revoluția din decembrie 1989 unui copil de doi ani care participa sâmbătă seară alături de tatăl său la mitingul din Piața Unirii.

El a declarat, pentru AGERPRES, că n-a rezistat bucuriei copilului, cu atât mai mult cu cât copiii săi sunt plecați în străinătate.

'Am venit cu steagul la Revoluție și am rupt stema de pe el aici, în față. Era pe 21 decembrie seara. Copilașul a venit și a pus mâna pe steag. Atât de mult i-a plăcut, s-a bucurat, că am zis cum să nu i-l dau lui, că ai mei copii sunt plecați din țară, au zis că nu mai vin înapoi', a spus Ștefan Pop.

Revoluționarul a mai spus că este prezent pentru a doua oară la mitingul din Piața Unirii.

Între timp, numărul persoanelor adunate sâmbătă la protestul din Piața Unirii din Cluj-Napoca a crescut la aproximativ 1.000, la ora 18,30, după ce la ora anunțată pentru începerea mitingului, 18,00, erau circa 100 de persoane.

Cluj: Circa 100 de persoane s-au adunat la protestul din Piața Unirii

Aproximativ 100 persoane s-au adunat sâmbătă, până la ora 18,00, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, pentru a protesta din nou împotriva ordonanței de urgență privind modificarea celor două coduri penale.

Protestatarii poartă pancarte cu mesaje prin care își arată nemulțumirea față de demersurile legislative respective, precum și mesaje antiguvernamentale și împotriva PSD.

Mitingul, anunțat pe rețelele de socializare, era programat să înceapă la ora 18,00.

AGERPRES / (AS — autor: Marius Septimiu Avram, editor: Marius Frățilă, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…