UPDATE Columbia: Naufragiul unui vas cu aproximativ 150 de pasageri (armata aerului); cel puțin trei morți și 30 de dispăruți

Naufragiul în Columbia al unei ambarcațiuni cu aproximativ 150 de pasageri a făcut cel puțin trei morți și 30 de dispăruți în apele lacului El Penol din Guatape, un sit vizitat de foarte mulți turiști situat în nord-vestul țării, a anunțat poliția locală, potrivit AFP.

Sursa foto: El Penol Antioquia / Facebook

"Deocamdată, trei persoane și-au pierdut viața" și "vreo 30 sunt date dispărute", a declarat directorul poliției, generalul Jorge Hernando Nieto, la postul Blu Radio din capitala țării, Bogota.

O ambarcațiune cu aproximativ 150 de pasageri a naufragiat în apele lacului El Penol din Guatape — un sit turistic din nord-vestul Columbiei foarte vizitat—, din motive deocamdată necunoscute, a anunțat duminică armata aerului columbiană, potrivit AFP.

"Un elicopter UH-60 ANGEL al armatei aerului columbiene se îndreaptă în acest moment spre Guatape (departamentul Antioquia) pentru a participa la operațiunile de salvare după naufragiul unei ambarcațiuni cu vreo 150 de persoane la bord", a anunțat aviația militară într-un comunicat.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

2 Prefectul Clujului, soţia şi baieţelul de nouă luni, diagnosticaţi cu COVID-19 / Prefectul: Gândiți-vă de două o…

3 Cine este românca depistată pozitiv la coronavirus în insula Creta

4 De citit / Un profesor american spune adevărul despre șobolanul pe care Dragnea îl admira și căruia i-a dat chei…

5 Moștenirea PSD / România are 19 categorii de persoane exceptate de la plata contribuțiilor de sănătate / Sistemul …