UPDATE Galați: Incendiul de la hala de producție s-a extins și la un restaurant

UPDATE Galați: Incendiul de la hala de producție s-a extins și la un restaurant

Incendiul izbucnit în urmă cu cinci ore la o hală de producție hârtie și mase plastice s-a extins la un restaurant învecinat, a anunțat luni purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță.

,,Incendiul s-a extins și la acoperișul restaurantului din vecinătate. Nu au fost persoane evacuate pentru că nimeni nu era în interior, dar au fost scoase mai multe bunuri, a declarat Chiriță.

Potrivit sursei citate, în zonă acționează peste 50 de pompieri cu zece autospeciale, de la ISU Galați, trei echipe de stingere a incendiilor de la combinatul siderurgic și două echipe cu două cisterne ale operatorului regional Apă Canal.

,,Au fost chemați în sprijin și pompieri de ISU Vrancea și Brăila", a precizat Chiriță.

El a mai spus că pentru stingerea incendiului, pompierii au împânzit zona, fiind în prezent închis traficul rutier de pe strada Traian, către DN 26. Intervenția pompierilor se face cu dificultate și din cauza cantităților mari de materiale combustibile din interiorul halei.

Nu sunt victime, însă incendiul se manifestă violent, cu mari degajări de fum, care au alertat localnicii din zonă, aceștia venind în apropierea zonei afectate de foc. Reprezentanții ISU susțin că locuințele oamenilor nu sunt amenințate de foc.

UPDATE ORA 20.24 Galați: ISU a suplimentat forțele de intervenție la incendiul de la hala de producție

Forțele de intervenție la incendiul de la hala de producție hârtie și mase plastice au fost suplimentate cu încă patru autospeciale de stingere, în prezent, în zonă, acționând peste 50 de pompieri cu zece autospeciale, a anunțat luni purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță.

Potrivit sursei citate, se acționează pentru limitarea propagării flăcărilor la întreaga hală, însă intervenția este dificilă din cauza cantităților mari de materiale combustibile din interior.

Incendiul a izbucnit în urmă cu aproximativ patru ore, la o hală de producție situată în bariera Traian de la ieșirea din municipiul Galați, și se manifestă violent pe o suprafață de aproximativ 700 metri pătrați. Până în prezent nu au fost înregistrate victime.

Intervenția pompierilor gălățeni este deosebit de dificilă din cauza flăcărilor mari, a temperaturilor ridicate și a fumului dens generat de arderea materialelor plastice.

ORA 19.28 Galați: Incendiu la o hală de producție hârtie și mase plastice

Un număr de șase echipaje de stingere incendii și un echipaj SMURD din cadrul ISU Galați acționează luni, în bariera Traian de la ieșirea din municipiul Galați, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală de producție hârtie și mase plastice, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță.

Potrivit sursei citate, incendiul a izbucnit în urmă cu aproximativ trei ore și se manifestă violent pe o suprafață de aproximativ 700 metri pătrați. Până în acest moment nu au fost înregistrate victime.

Intervenția pompierilor gălățeni este deosebit de dificilă din cauza flăcărilor mari, a temperaturilor ridicate și a fumului dens generat de arderea materialelor plastice.

În prezent, se intervine pentru localizarea incendiului și limitarea propagării în vecinătăți pentru că există pericol de extindere a focarului.

AGERPRES/ (AS — autor: Dan Paic, editori: Diana Dumitru, Nona Jalbă, editori online: Gabriela Badea, Adrian Dădârlat)

*** UPDATE-ul este realizat în baza știrilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării știrilor pe fluxul agenției.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu