UPDATE Hunedoara: Tren de marfă deraiat în apropiere de Petroșani

UPDATE Hunedoara: Tren de marfă deraiat în apropiere de Petroșani

UPDATE ORA 16.42 Mai multe trenuri sunt blocate în stațiile Petroșani și Subcetate după ce un tren de marfă a deraiat sâmbătă după-amiază pe un viaduct de cale ferată în zona Bănița-Merișor.

Sursa fotografii: IGSU Hunedoara

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu, trenul de marfă circula în direcția Petroșani-Subcetate și era format din 16 vagoane. În zona unui viaduct CFR au deraiat 14 vagoane și locomotiva, șase vagoane au ajuns într-o zonă greu accesibilă, a explicat Nițu.

La fața locului se află echipaje ISU, ale Poliției și Jandarmeriei care asigură zona. Traficul feroviar este deviat pe rută ocolitoare.
Un tren de marfă a deraiat sâmbătă după-amiază în zona localității hunedorene Bănița-Merișor în apropiere de Petroșani, traficul feroviar spre Petroșani fiind blocat.

Potrivit reprezentanților ISU, medicul de la fața locului a confirmat decesul celor două persoane din locomotivă.

UPDATE ORA 16.04 Hunedoara: Tren de marfă deraiat în apropiere de Petroșani

Un tren de marfă a deraiat sâmbătă după-amiază în zona localității hunedorene Bănița-Merișor în apropiere de Petroșani, traficul feroviar spre Petroșani fiind blocat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu, din primele informații se pare că ar fi deraiat locomotiva trenului și mai multe vagoane.

Potrivit reprezentanților ISU, locomotiva este grav accidentată, sunt 8 vagoane deraiate, iar medicul de la fața locului a confirmat decesul celor două persoane din locomotivă.
Conform reprezentanților ISU, la fața locului sunt 3 echipaje ale Serviciului de Ambulanță, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și una de descarcerare. Intervenția se realizează dificil, întrucât locul evenimentului se află sub tensiune electrică foarte mare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă ies lovele, ești prietenul lui cel mai bun! Caracter zero”

2 „Rușine! Trădător de neam și țară!” / Românii, indignați după arestarea trădătorului care spiona pentru Rusia

3 Cum este posibil așa ceva? / Tribunalul București a suspendat recuperarea prejudiciului în dosarul lui Dan Voiculescu

4 VIDEO „Nu-mi vine să cred cât e de subestimat!” / Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul / Ce spune despre micii din Obor

5 Rusia modifică unilateral granițele cu două state NATO în Marea Baltică