UPDATE IGSU: 17 persoane implicate în accidentul din Teleorman; 14 răniți transportați la spital (FOTO)

UPDATE IGSU: 17 persoane implicate în accidentul din Teleorman; 14 răniți transportați la spital (FOTO)

Un accident rutier a avut loc joi, pe DN 52, în județul Teleorman, în urma coliziunii între un tir și un microbuz cu pasageri. La nivelul județului Teleorman a fost declanșat planul roșu de intervenție, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, maior Adrian Gelu Dragomir. În accident au fost implicate 17 persoane dintre care cinci vor fi aduse la București, două cu elicopterele SMURD și alte trei cu o mașină pentru victime multiple, a declarat, pentru AGERPRES, secretarul de stat în MAI dr. Raed Arafat.

UPDATE ORA 16.49 Dr. Raed Arafat: Cinci răniți în accidentul din Teleorman vor fi aduși la spitale din București

UPDATE ORA 16.37 IGSU: 5 răniți în accidentul din Teleorman, transportați la spitale din București

Un număr de 5 persoane rănite grav în urma accidentului produs joi după-amiază în județul Teleorman, pe DN52, sunt transportate la spitale din București cu elicopterele și o autospecială de transport victime multiple ale SMURD, informează IGSU.

Astfel, un copil și un adult răniți în accident au fost preluați de la UPU Alexandria cu elicopterele SMURD, ei fiind transportați la Spitalul Bagdasar Arseni (copilul) și la Spitalul Floreasca (adultul).

De asemenea, trei răniți adulți au fost preluați cu autospeciala de transport victime multiple, aceștia fiind direcționați spre Spitalul Floreasca.

UPDATE ORA 16.11 IGSU: 17 persoane implicate în accidentul din Teleorman; 14 răniți transportați la spital

În accidentul petrecut joi după-amiază pe DN52, la Furculești, între Alexandria și Turnu Măgurele, au fost implicate 17 persoane, un număr de 14 răniți fiind transportați la UPU Alexandria, iar patru dintre aceștia sunt în stare gravă, precizează reprezentanții IGSU.

Cele două elicoptere SMURD care au fost solicitate la UPU Alexandria au preluat deja două dintre victimele aflate în stare gravă, pentru a fi transportate la spitale din Capitală.

Reprezentanții Poliției Teleorman anunțaseră anterior că un număr de 10 răniți au fost transportați la spital, printre care și un copil și o persoană în stare gravă inconștientă, care a fost încarcerată, după producerea accidentului în urma coliziunii între un tir și un microbuz cu pasageri.

ORA 15.41 Teleorman: 10 răniți în urma unui accident pe DN52, după o coliziune între un tir și un microbuz cu pasageri

Un număr de 10 răniți au fost transportați la spital, printre care și un copil și o persoană în stare gravă inconștientă, care a fost încarcerată, după producerea unui accident pe DN52, în județul Teleorman, în urma coliziunii între un tir și un microbuz cu pasageri.

"Accidentul s-a produs, între municipiile Alexandria și Turnu Măgurele, în urma unei coliziuni între un tir și un microbuz de transport călători, în care se aflau pasageri. Potrivit primelor informații, victimele au fost transportate la spital. Vina pentru producerea accidentului aparține șoferului de tir", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole,

Circulația pe DN52 este întreruptă în apropiere de localitatea Furculești, în zona producerii accidentului, pe ambele sensuri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, maior Adrian Gelu Dragomir, a fost declanșat planul roșu de intervenție la nivelul județului.

La fața locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare, 3 echipaje medicale SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și 8 echipaje ale SAJ Teleorman. De asemenea, a fost prealertat un elicopter SMURD, care poate interveni în cazul în care îi va fi solicitată intervenția de către echipajele de la fața locului, a mai precizat reprezentantul ISU Teleorman.

Potrivit IGSU, la fața locului au fost asistate medical 15 persoane, între acestea aflându-se și cei 10 răniți care au fost transportați la spital.

De asemenea, două elicoptere SMURD s-au deplasat la UPU Alexandria în vederea preluării victimelor aflate în stare gravă, mai precizează IGSU.

AGERPRES / (AS — autor: Luiza Abu-Salem, editor Marius Frățilă, editor online: Irina Giurgiu)

* UPDATE-ul este realizat în baza știrilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării știrilor pe fluxul agenției.

Citiți și:

* Accidente rutiere în care au fost implicate microbuze și autocare (cronologie 2016-2017)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

4 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

5 Așa o fi?