UPDATE MEN verifică aspectele privind organizarea unui concurs la Universitatea 'Alexandru Ioan Cuza' din Iași

UPDATE MEN verifică aspectele privind organizarea unui concurs la Universitatea 'Alexandru Ioan Cuza' din Iași

Ministerul Educației Naționale verifică aspectele de legalitate privind organizarea unui concurs la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași în urma informațiilor apărute recent în spațiul public.

Potrivit unui comunicat de presă remis vineri AGERPRES, controlul Ministerului Educației Naționale vizează ocuparea postului de asistent universitar (perioadă determinată), poziția 71, disciplina Drept civil. Partea generală. Persoanele, scos la concurs de Facultatea de Drept în semestrul al II-lea al anului universitar 2016-2017.

"Ministerul Educației Naționale a luat act de informațiile apărute recent în spațiul public și va verifica modul în care a fost organizat și s-a desfășurat concursul pentru ocuparea unui post în cadrul Universității 'Alexandru Ioan Cuza' din Iași", susține sursa citată.

În spațiul public au apărut informații potrivit cărora fiul rectorului Universității Alexandru Ioan Cuza, Tudorel Toader, ar fi fost angajat la Facultatea de Drept în perioada în care acesta este suspendat din funcție pe perioada în care este ministru al Justiției. Pentru aceasta, susțin jurnaliștii, cei de UAIC au modificat metodologia de concurs.

Conducerea Universității Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iași a negat informațiile apărute în spațiul public, conform căruia fiul ministrului Justiției ar fi fost angajat în urma unui concurs aranjat .

Potrivit unui comunicat remis de reprezentanții UAIC, fiul ministrului Tudorel Toader, Ionuț-Alexandru Toader, a candidat pentru postul de Asistent universitar, poziția 71, disciplina Drept civil. Partea generală; Drept civil. Persoanele, perioadă determinată, scos la concurs de Facultatea de Drept în semestrul al II-lea, anul universitar 2016-2017.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”