UPDATE Mureș: Un mort și cinci răniți, dintre care trei grav, în accidentul de la Dumbrăvioara

UPDATE Mureș: Un mort și cinci răniți, dintre care trei grav, în accidentul de la Dumbrăvioara

O persoană a murit și cinci au fost rănite, dintre care trei grav, în urma tamponării frontale dintre două autoturisme care a avut loc miercuri pe Drumul Național 15, în localitatea Dumbrăvioara.

'În urma coliziunii dintre cele două mașini au rezultat mai multe victime: un cod negru, trei cod roșu și doi cod galben. Inspectoratul pentru Situații de Urgență 'Horea' al Județului Mureș a trimis la fața locului o autospecială cu apă și spumă, două autospeciale de transport personal și victime multiple (ATPVM), câteva ambulanțe și grupa operativă', a declarat, pentru AGERPRES, căpitanul Cristian Virag, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență 'Horea' al Județului Mureș.

Mureș: Accident cu opt victime, dintre care patru încarcerate, pe DN 15, la Dumbrăvioara

Opt persoane au fost rănite, dintre care patru sunt încarcerate, în urma unei tamponări frontale între două autoturisme, care a avut loc miercuri, pe Drumul Național 15, în localitatea Dumbrăvioara.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență 'Horea' al județului Mureș a trimis la fața locului o autospecială cu apă și spumă, două autospeciale de transport personal și victime multiple (ATPVM), câteva ambulanțe și grupa operativă.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Mureș a precizat că unul dintre autoturisme a intrat brusc pe contrasens și s-a tamponat frontal cu un alt autoturism, nefiind exclusă varianta unei probleme medicale survenită în cazul șoferului care a provocat accidentul.

Deocamdată nu au fost oferite informații cu privire la numărul exact de victime și starea răniților.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...