UPDATE Olt: Prejudiciul în cazul tâlhăriei din Caracal, recuperat; suspectul care a fugit de la Poliţie are antecedente

UPDATE Olt: Prejudiciul în cazul tâlhăriei din Caracal, recuperat; suspectul care a fugit de la Poliţie are antecedente

UPDATE ORA 19.57 Prejudiciul în cazul tâlhăriei comise duminică dimineaţa la o sală de jocuri de noroc din municipiul Caracal a fost recuperat, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, aceasta menţionând că tânărul bănuit în acest caz este în continuare căutat după ce a fugit din sediul Poliţiei Caracal.

Valoarea prejudiciului a fost de aproximativ 9.000 lei.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul bănuit în această cauză, care a reuşit să fugă din sediul Poliţiei Caracal sărind pe geam de la etajul unu al imobilului într-un moment în care a rămas singur în încăperea în care era audiat, a ieşit anul acesta din închisoare, unde a executat o pedeapsă pentru tentativă la omor.

Bărbatul care a fugit duminică, pe geam, din sediul Poliţiei Caracal ar fi tânărul care în aprilie 2016, la vârsta de 19 ani, ar fi înjunghiat în abdomen un bărbat în curtea Şcolii Nr 7 din Caracal.

În 2016, tânărul de 19 ani s-a sustras urmăririi penale timp de câteva zile şi apoi a fost arestat preventiv, iar în 2017 el a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de trei ani şi trei luni. El a ieşit din închisoare în prima parte a anului 2019.

UPDATE ORA 12.13 Olt: Suspectul audiat în cazul tâlhăriei de la Caracal a fugit din sediul Poliţiei

Tânărul bănuit de comiterea unei tâlhării la o sală de jocuri din municipiul Caracal a fugit din sediul Poliţiei, unde era audiat, au anunţat duminică reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

"În urmă cu aproximativ 15 minute, bărbatul bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie din aceasta dimineaţă a fugit din sediul Poliţiei Municipiului Caracal. Forţe sporite din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt sunt angrenate în activităţi de căutare", au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.

În cauză au fost dispuse verificări interne privind acţiunea poliţiştilor.

"Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt a dispus verificări interne cu privire la modul de acţiune a poliţiştilor responsabili", au menţionat sursele citate.

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Caracal, care duminică dimineaţa ar fi ameninţat casiera unei săli de jocuri din localitatea menţionată cerându-i banii din seif, a fost identificat de poliţişti şi condus la audieri.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, duminică dimineaţa, în jurul orei 7,30, poliţiştii au fost sesizaţi despre comiterea unei tâlhării la o sală de jocuri de noroc din Caracal.

"Din primele cercetări se pare că un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc, ar fi ameninţat casiera localului respectiv, solicitându-i banii din seif. Bărbatul bănuit de săvârşirea faptei a fost identificat", au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.

Potrivit unor surse judiciare, casiera ar fi fost ameninţată cu o sticlă şi i-ar fi dat tânărului suma de 9.000 de lei.

ORA 11.05 Olt: Tâlhărie la o sală de jocuri din Caracal; suspectul, audiat la Poliţie

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Caracal, care duminică dimineaţa ar fi ameninţat casiera unei săli de jocuri din localitatea menţionată cerându-i banii din seif, a fost identificat de poliţişti şi este audiat la sediului Poliţiei Caracal.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, duminică dimineaţa, în jurul orei 7,30, poliţiştii au fost sesizaţi despre comiterea unei tâlhării la o sală de jocuri de noroc din Caracal.

"Din primele cercetări se pare că un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc, ar fi ameninţat casiera localului respectiv, solicitându-i banii din seif. Bărbatul bănuit de săvârşirea faptei a fost identificat şi în prezent este la sediul Poliţiei Municipiului Caracal, unde este audiat de către poliţişti", au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.

Potrivit unor surse judiciare casiera ar fi fost ameninţată cu o sticlă şi i-ar fi dat tânărului suma de 9.000 lei.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi imagini cu ce-au lăsat americanii în Afganistan...

2 VIDEO Stupoare în Rusia! / Cum arată un convoi militar rusesc cu lansatoare Katiușa din anii `40 și camioane din anii `30

3 VIDEO Imagini ca de la răscoala din 1907 în Franța...

4 Detaliul stupid din pașapoartele spionilor ruși, care-i dă de gol cu sutele

5 Om de afaceri și cadru universitar, mort la doar 47 de ani după ce a căzut cu bicicleta