UPDATE Pasagerii trenurilor care circulă pe relația Ciulnița-Călărași Sud, transportați cu mijloace auto după deraierea unui tren privat

UPDATE Pasagerii trenurilor care circulă pe relația Ciulnița-Călărași Sud, transportați cu mijloace auto după deraierea unui tren privat

UPDATE ORA 09.43 Pasagerii trenurilor care circulă, luni dimineața, pe relația Ciulnița - Călărași Sud, vor fi transportați cu mijloace auto după ce un vagon din compunerea unui tren care aparține operatorului privat de transport de marfă Unicom Tranzit a deraiat de un boghiu, informează CFR SA.

Trenul asigura un transport cu deșeuri feroase pe relația Zalău Nord — Călărași Nord.

"La fața locului se află reprezentanții autorităților care anchetează cauzele producerii acestei deraieri, precum și echipele de specialiști care vor interveni cu o macara de mare de tonaj pentru repunerea pe șină a vagonului. Compania Națională de Căi Ferate 'CFR' SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment feroviar și îi asigură că măsurile operative întreprinse de personalul feroviar au ca principal scop asigurarea continuității traficului feroviar până la finalizarea intervenției și redeschiderea circulației în condiții de siguranță", precizează sursa citată.

* ORA 09.24 INFOTRAFIC: Tren deraiat pe ruta Călărași-Ciulnița; circulația feroviară, blocată

Circulația feroviară este blocată, luni dimineață, pe Secțiunea de cale ferată 802, din cauza unui tren care a deraiat la kilometrul 12+780, pe ruta Călărași — Ciulnița, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Potrivit sursei citate, în acest moment se efectuează cercetarea locului faptei și se încearcă remedierea problemei, în vederea redeschiderii rapide a traficului feroviar.

AGERPRES / (AS — editori: Marius Frățilă, Andreea Marinescu, editor online: Gabriela Badea)

*** UPDATE-ul este realizat în baza știrilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării știrilor pe fluxul agenției.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…