UPDATE Satu Mare: Trei persoane decedate în accidentul de pe DN 19A

UPDATE Satu Mare: Trei persoane decedate în accidentul de pe DN 19A

Un copil de un an și doi adulți și-au pierdut viața într-un accident petrecut vineri pe DN19A (E81) Satu Mare - Zalău, localitatea Rătești, o femeie însărcinată fiind rănită și transportată la spital.

Sursa foto: ISU SATU MARE / Facebook

* Accidente rutiere grave în 2017 (cronologie)

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, evenimentul a avut loc după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal.

"Unul dintre autoturisme a fost condus de către un bărbat de 53 de ani din Rătești, care, în urma impactului, cu toate eforturile depuse de echipajele SMURD, a decedat, iar cel de-al doilea autoturism era condus de către un tânăr de 29 de ani din comuna Hida, județul Sălaj, și care era însoțit de o femeie de 29 de ani, împreună cu un minor de 1,4 ani. Din nefericire, și minorul a fost declarat decedat la fața locului, după multe minute de resuscitare, iar adulții au fost transportați în stare gravă la spital pentru îngrijiri medicale. Cu toată intervenția medicilor, din cauza leziunilor grave suferite, și cel de-al doilea conducător auto a decedat", precizează IPJ.

Sursa foto: ISU SATU MARE / Facebook

Circulația pe DN19A (E81) Satu Mare — Zalău a fost oprită pe ambele sensuri în zona localității sătmărene Rătești.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzei accidentului și a participației fiecărui conducător auto la mecanismul producerii lui.

Satu Mare: Accident cu doi decedați pe DN 19A; unul dintre ei, un copil de un an

Un copil de un an și un adult și-au pierdut viața într-un accident petrecut vineri pe DN19A (E81) Satu Mare — Zalău, localitatea Rătești, alte două persoane rănite fiind transportate la spital.

"A decedat un copil de un an și patru luni dintr-o mașină și șoferul celeilalte mașini, în vârstă de 53 de ani. Celelalte două persoane se află la spital", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, Răducu Silaghi.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza unei coliziuni frontale dintre două autoturisme, circulația pe DN19A (E81) Satu Mare — Zalău este momentan oprită pe ambele sensuri în zona localității sătmărene Rătești.

AGERPRES / (AS — autor: Gheorghe Pietrar, editori: Marius Frățilă, Irina Poenaru, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...