UPDATE Turcia: Atac sinucigaș la Istanbul soldat cu 5 morți și 36 de răniți

UPDATE Turcia: Atac sinucigaș la Istanbul soldat cu 5 morți și 36 de răniți

13.20 Ministrul turc al sanatatii a spus ca sunt 36 de raniti, dintre care sapte au rani grave. 12 dintre raniti sunt cetateni straini
13.13 Atacatorul a fost deturnat de la tinta initiala de catre politie si s-a detonat „de frica”, a spus un oficial turc
13.01 La aceasta ora se fac eforturi la granita cu Siria si in alte locuri pentru capturarea de militanti ce planuiesc atacuri

UPDATE 12.17. Trei dintre cei raniti sunt cetateni israelieni - Agentia de presa Dogan

12.06 Guvernatorul din Istanbul a spus ca sunt patru morti si 20 de raniti

UPDATE ORA 11.35 Un atac sinucigaș s-a produs sâmbătă pe marea arteră pietonală și comercială Istiklal din partea europeană a Istanbulului, provocând moartea a cel puțin patru persoane și rănirea altor șapte, informează media turce, citate de AFP și Reuters.

Zona frecventată de mii de persoane zilnic este survolată de mai multe elicoptere, în timp ce la fața locului au fost deplasate echipe de geniști.

Potrivit CNN Turk, în urma exploziei, care ar fi fost provocată de un atac sinucigaș, au murit două persoane și alte șapte au fost rănite. Potrivit AFP, unul din cei doi morți ar fi atentatorul.

ORA 11.18 Turcia: Explozie pe o arteră pietonală din Istanbul

O explozie s-a produs sâmbătă pe marea arteră pietonală Istiklal, în partea europeană a Istanbulului, informează media turce, citate de AFP și Reuters.

Nu se știe ce a provocat explozia, dar la fața locului au fost trimise ambulanțe. Potrivit agenției Dogan, ar exista mai mulți răniți.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”