Urmărire în Capitală. Doi polițiști răniți: un șofer băut a intrat în mașina lor VIDEO

Urmărire în Capitală. Doi polițiști răniți: un șofer băut a intrat în mașina lor VIDEO

Un șofer băut a intrat într-o mașină de poliție și a rănit doi agenți. Accidentul s-a produs pe șoseaua Colentina, duminică noaptea, după o urmărire ca în filme. Cei doi agenți au ajuns la spital, iar șoferul recalcitrant la secția de poliție, unde a fost audiat.

Accidentul grav a avut loc la miezul nopții, după ce un conducător auto nu a oprit la semnalele polițiștilor. Mașina, condusă de un bărbat de 31 de ani, circula haotic pe șosea, iar echipajul de poliție care a observat-o a făcut semn șoferului să oprească, însă acesta şi-a continuat traseul haotic, motiv pentru care poliţiştii au plecat în urmărirea lui.

Urmărire auto în Capitală FOTO Facebook

Încătușat și dus la audieri

După aproximativ doi kilometri, polițiștii au blocat şoseaua cu mai multe maşini, însă şoferul băut și vitezoman a intrat în plin într-o mașină de poliție pe care a distrus-o în totalitate. În urma impactului, doi polițiști au fost răniți și au ajuns la spital, scrie Antena 3.

Șofrul a intrat în mașina poliției FOTO Antena 3

Șofrul a intrat în mașina poliției FOTO Antena 3

Mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața locului. De asemenea, forțele de intervenție au fost solicitate. Bărbatul urmărit a fost prins și încătușat , după care oamenii legii l-au dus la secție pentru audieri.

De asemenea, el a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,41mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus şi la IML, pentru recoltarea probelor biologice .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?