Vaslui: Șeful Poliției Bârlad, reținut

Vaslui: Șeful Poliției Bârlad, reținut

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad au dispus, luni seara, reținerea pentru 24 de ore a comandantului Poliției municipiului Bârlad, comisar-șef Vasile Chelaru, în sarcina acestuia fiind reținute trei infracțiuni.

Chelaru este acuzat de abuz în serviciu, instigare la fals intelectual și instigare la delapidare, potrivit declarației purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, Mihaela Plopan.

Vasile Chelaru a fost dus la audieri, luni, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, în cazul său existând suspiciunea comiterii unor infracțiuni de serviciu.

Joia trecută, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad au ridicat o serie de documente de la Poliția municipiului, fiind vizat comisar-șef Vasile Chelaru și alți trei angajați ai poliției bârlădene.

Polițiștii bârlădeni sunt suspectați că au tergiversat și au efectuat defectuos cercetările într-un dosar de viol, lipsire de libertate și favorizarea infractorului.

Vasile Chelaru va fi prezentat, marți, în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski