Vești excelente pentru Dinamo! S-au tăiat datorii de 5 milioane de euro

Vești excelente pentru Dinamo! S-au tăiat datorii de 5 milioane de euro

Noua conducere a lui Dinamo a obținut azi o victorie importantă. La sediul firmei RTZ, administratorul juridic al lui Dinamo, s-a votat azi noul plan de reorganizare al clubului. Creditorii au votat noul plan de reorganizare, care va șterge o parte importantă din datorii. Acum, urmează ca Tribunalul să aprobe noul plan de reorganizare pentru ca acesta să intre în vigoare.

Noul plan depus la tribunal pe 16 martie 2023 presupune tăierea datoriilor de 5 milioane de euro de la creditorii din categoria „chirografari”. Astfel, la masa credală ar mai rămâne doar creanțele garantate, salariale și cele bugetare, în valoare toată de aproximativ 2,5 milioane de euro, scrie gsp.ro.

În această sumă este inclus și împrumutul APCH în cuantum de aproximativ 1,2 milioane de euro, care, potrivit unei înțelegeri cu noul acționar majoritar Red&White ar urma să fie rambursat după ieșirea din insolvență.

Se aștepată și votul judecătorului sindic

După decizie, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit pentru GSP.ro: „Planul de reorganizare modificat a trecut. Este bine. S-a votat foarte mult prin corespondență. Acum, așteptăm să fie un vot favorabil și din partea judecătorului sindic. Avem speranțe”. „Dinamo a ajuns la momentul adevărului, atât sportiv, cât și financiar”, a spus și Constantin Anghelache, fost președinte la Dinamo, la GSP Live.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”