VEŞTI PROASTE pentru telespectatori! Dispare acest POST TV din grilă! Îl urmăreai zilnic!

VEŞTI PROASTE pentru telespectatori! Dispare acest POST TV din grilă! Îl urmăreai zilnic!

Pro TV şi RCS&RDS au decis ca, începând din 8 martie, televiziunea MTV România să nu mai facă parte din oferta de servicii de televiziune prin cablu analogic, satelit şi digital Digi TV, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Televiziunea MTV România va fi scoasă din grilele RCS&RDS, din 8 martie (Imagine: Shutterstock)

Potrivit comunicatului RCS&RDS, abonaţii Digi TV vor continua să beneficieze de o varietate de canale tematice de muzică pentru tineri, printre care Kiss TV, H!T Music Channel, Music Channel, UTV, UTV HD şi ZU TV (H!T Music Channel, Music Channel, UTV şi UTV HD sunt televiziuni deţinute fie direct, fie indirect de către RCS&RDS, n.r.).

"În plus, abonaţii companiei la pachetul de servicii Digi Net şi Digi TV au acces gratuit la tot conţinutul disponibil prin intermediul platformei de divertisment Digi Online, unde pot urmări live-urile a peste 35 canale TV, precum muzică, filme, competiţii sportive, documentare şi emisiuni cu conţinut variat, de calitate (...)", se mai spune în comunicatul RCS&RDS.

RCS&RDS nu precizează care sunt motivele pentru care va scoate MTV România din grilele sale. Este însă de aşteptat că RCS&RDS şi Pro TV SRL nu s-au înţeles cu privire la preţul pe abonat pe care RCS ar fi trebuit să îl plătească Pro TV SRL pentru distribuirea în continuare în grilele sale a MTV România.

Pe de altă parte, MTV România va pierde aproape 50% din piaţa de distribuţie TV din România, după ieşirea de pe RCS&RDS, după cum au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din piaţa media. În prezent, RCS&RDS are peste 3 milioane de abonaţi la serviciile sale de televiziune prin cablu şi satelit.

Televiziunea MTV România emite pe o licenţă audiovizuală românească deţinută de societatea Pro TV SRL. La nivel internaţional, brandul MTV este deţinut însă de compania americană Viacom International Media Networks (VIMN). Astfel, pentru MTV România, Pro TV SRL are o înţelegere cu Viacom.

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu şi satelit din România.

În ultimii ani, RCS&RDS şi-a dezvoltat propriile televiziuni. Astfel, în prezent compania deţine televiziunea de ştiri Digi 24 HD (cu staţiile aferente din teritoriu), televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport, dar şi televiziunile de documentare Digi Animal World, Digi Life şi Digi World (cu variantele "secundare" Animal World Channel, Life Channel şi World Channel). De asemenea, RCS&RDS este acţionar la posturile muzicale Music Channel, H!T Music Channel şi UTV. De asemenea, RCS&RDS deţine posturile de radio Digi FM şi Pro FM.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina