Victor Angelescu şi-a mărit pachetul de acţiuni la FC Rapid la 97% după ce a preluat 48% de la Liviu Goncea

Victor Angelescu şi-a mărit pachetul de acţiuni la FC Rapid la 97% după ce a preluat 48% de la Liviu Goncea

Omul de afaceri Victor Angelescu, prin compania APS Holding, şi-a mărit la 97% pachetul de acţiuni la clubul de fotbal FC Rapid după ce a preluat cele 48 de procente deţinute de Liviu Goncea, informează, marţi, gruparea giuleşteană pe site-ul oficial.

"APS Holding şi Victor Angelescu au preluat cele 48% din acţiunile deţinute de către Liviu Goncea şi şi-au mărit astfel pachetul de acţiuni la 97%, celelalte trei procente aparţinând Asociaţiei Academia Rapid", se arată pe site-ul citat.

Angelescu a declarat că va asigura toate condiţiile necesare pentru promovarea echipei în Liga I.

"Mă bucur că am reuşit preluarea acţiunilor deţinute de domnul Goncea, căruia îi mulţumesc pe această cale pentru implicarea sa la clubul nostru. Alături de APS, vom asigura Rapidului toate condiţiile necesare pentru marea performanţă, iar primul pas este promovarea în Liga I, obiectiv pentru care muncim zi de zi", a afirmat Victor Angelescu.

La începutul lunii decembrie a anului trecut, Angelescu declara într-o conferinţă de presă online că jucătorii au două salarii restante deoarece al doilea acţionar al clubului, Liviu Goncea, nu a contribuit la buget cu suma de bani conform procentului pe care îl deţine şi că a anunţat că doreşte să se retragă de la Rapid.

Omul de afaceri Liviu Goncea preluase 48% din acţiunile clubului de fotbal FC Rapid la 13 iulie 2020. Liviu Gheorghiţă Goncea are afaceri în domeniul auto, el fiind om politic şi apropiat al fostului primar al Sectorului 1, Dan Tudorache.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...