Victor Ponta: De ce ai nevoie de ședință comemorativă ca să votezi nu știu ce?

Victor Ponta: De ce ai nevoie de ședință comemorativă ca să votezi nu știu ce?

Senatorul Victor Ponta a declarat luni, la România TV, că ședința solemnă a Parlamentului în memoria regelui Mihai s-a transformat din una de recunoaștere, de respect, într-o "poveste" în care parcă s-a votat ceva pe "ascuns", făcând referire la modificarea statutului magistraților.

 "Mie mi se pare că dintr-o chestiune normală de recunoaștere, de bun-simț, de respect, cădem într-o poveste în care astăzi, sincer, iertați-mi expresia, poate fi oarecum dură, dar dacă era chiar catafalcul regelui, cred că își făceau selfie astăzi. Erau toți așa de regaliști unii dintre ei. De exemplu, Tăriceanu — știu, în 2011, eu eram la Camera Deputaților, ne-am bătut cu ceilalți să vorbească în Parlament regele Mihai. Toți regaliștii ăștia de astăzi, unii dintre ei erau chiar împotrivă să îl chemăm în Parlament. Totul s-a transformat, repet însă, vorbesc politic acum, de ce ai nevoie de ședință comemorativă ca să votezi nu știu ce? Puteai să zici ședința e la ora 12, venea patriarhul, la ora 4 e ședință normală, că avem în fiecare luni. Parcă ai ceva de ascuns, ca și cu Ordonanța 13, le-am zis: de ce trebuie să fie noaptea? Putea să fie ziua frumos, făceați o conferință", a afirmat Ponta.

Parlamentul s-a întrunit luni în ședință solemnă, în semn de omagiu pentru regele Mihai, după care a votat modificarea legii privind statutul magistraților.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

2 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate

3 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

4 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS

5 Îl mazilesc și pe Drulă? Orban, amenințări de vătaf pesedist la adresa miniștrilor care atacă premierul! / Drulă…