Victor Ponta: De ce ai nevoie de ședință comemorativă ca să votezi nu știu ce?

Victor Ponta: De ce ai nevoie de ședință comemorativă ca să votezi nu știu ce?

Senatorul Victor Ponta a declarat luni, la România TV, că ședința solemnă a Parlamentului în memoria regelui Mihai s-a transformat din una de recunoaștere, de respect, într-o "poveste" în care parcă s-a votat ceva pe "ascuns", făcând referire la modificarea statutului magistraților.

 "Mie mi se pare că dintr-o chestiune normală de recunoaștere, de bun-simț, de respect, cădem într-o poveste în care astăzi, sincer, iertați-mi expresia, poate fi oarecum dură, dar dacă era chiar catafalcul regelui, cred că își făceau selfie astăzi. Erau toți așa de regaliști unii dintre ei. De exemplu, Tăriceanu — știu, în 2011, eu eram la Camera Deputaților, ne-am bătut cu ceilalți să vorbească în Parlament regele Mihai. Toți regaliștii ăștia de astăzi, unii dintre ei erau chiar împotrivă să îl chemăm în Parlament. Totul s-a transformat, repet însă, vorbesc politic acum, de ce ai nevoie de ședință comemorativă ca să votezi nu știu ce? Puteai să zici ședința e la ora 12, venea patriarhul, la ora 4 e ședință normală, că avem în fiecare luni. Parcă ai ceva de ascuns, ca și cu Ordonanța 13, le-am zis: de ce trebuie să fie noaptea? Putea să fie ziua frumos, făceați o conferință", a afirmat Ponta.

Parlamentul s-a întrunit luni în ședință solemnă, în semn de omagiu pentru regele Mihai, după care a votat modificarea legii privind statutul magistraților.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

2 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri

3 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

4 „Am depresie și anxietate severă. Am fost violată de patru ori!”

5 „A vrut să mă interneze la nebuni! La copii nu renunț niciodată!”