Victoria Beckham, criticată pe Instagram că promovează în colecţiile sale de modă modele anorexice - GALERIE FOTO

Victoria Beckham, criticată pe Instagram că promovează în colecţiile sale de modă modele anorexice - GALERIE FOTO

Fosta cântăreaţă britanică din trupa Spice Girls Victoria Beckham, care este un designer vestimentar recunoscut internaţional, a fost criticată de mai mulţi utilizatori ai platformei Instagram că ar promova fotomodele anorexice, care sunt modele nesănătoase pentru adolescente, informează The Sun.

Victoria Beckham, criticată pe Instagram că promovează în colecţiile sale de modă modele anorexice (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Victoria Beckham a devenit ţinta criticilor după ce a publicat pe Instagram o imagine cu un model prezetând o rochie din cea mai recentă colecţie vestimentară a sa.

Mai mulţi utilizatori ai Instagram au lansat mai multe atacuri la adresa Victoriei Beckham întrucât, potrivit acestora, în imagine apare un fotomodel "costeliv". Este vorba despre modelul Chantal Habscheid, în vârstă de 17 ani.

"Nu mai promovaţi aşa ceva. O mulţime de adolescente o vor apuca pe o cale greşită. Este greşit. Ar trebui să alegeţi o măsură medie, nu este atât de greu", a scris un internaut.

Un altul a fost şi mai dur cu soţia lui David Beckham, publicând următorul mesaj pe Instagram: "Ruşine să-ţi fie, Victoria Beckham! E mult prea slabă! Oribil".

Potrivit altor comentarii publicate pe aceeaşi platformă online, Chantal Habscheid este atât de slabă, încât ar fi trebuit spitalizată.

Pe de altă parte, mama lui Chantal i-a luat apărarea Victoriei Beckham, declarând: "Ţineţi-vă pentru voi ura şi prejudecăţile şi lăsaţi o fată tânără să se bucure de proaspătul său succes".

Fosta cântăreaţă a mai fost criticată în trecut pentru faptul că ar promova modele extrem de slabe.

Victoria Beckham s-a remarcat ca membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii. În vârstă de 41 de ani, ea a reuşit de-a lungul anilor o transformare spectaculoasă, devenind dintr-o cântăreaţă pop - pe vremea când făcea parte din grupul Spice Girls - un designer de modă foarte apreciat, ale cărei colecţii sunt prezentate la marile evenimente de profil din lumea întreagă.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale