VIDEO Acum, în Piața Victoriei

VIDEO Acum, în Piața Victoriei

Acum, în Piața Victoriei

Ora 18:30 – Mihai Şora, prezent în Piaţa Victoriei, a declarat că românii trebuie să iasă la vot, pentru că este vorba de viitorul lor şi nu trebuie să şi-l lase croit de alţii. Mihai Şora a afirmat, de pe scenă, că suntem europeni, aşa cum suntem români.

„Varietatea şi unitatea trebuie să ne caracterizeze. Să fim noi înşine, să fim europeni desăvârşiţi. E important să fim în Europa ca să nu fim singuri şi să fim înconjuraţi de prieteni şi să ne simţim tari. Lumea e făcută din continente, continentele îi fac varietatea şi bogăţia, dar se şi întrec între ele şi se înfruntă. În toată această confruntare, noi suntem europeni”, a spus Şora.

El a subliniat că fiecare buletin de vot este important.

„Să nu-i lăsăm pe alţii să decidă în locul nostru. Să nu preferăm comoditatea noastră, ci să ieşim şi să votăm, gândindu-ne bine la votul pe care îl punem în urnă, până la amănunt”, a îndemnat Mihai Şora.

…..

De la ora 19.40, un număr de 4.000 de membri ai comunităţii Declic vor face o coregrafie specială, realizând o inimă albă, pe fundal albastru, pentru a transmite mesajul „România iubeşte Europa”.

Vor urca pe scenă personalităţi din diferite domenii, fără implicare politică, pentru a transmite un mesaj de mobilizare la vot: filosoful Mihai Şora, artistul Tudor Chirilă, actorii Marius Manole şi Mihai Călin, jurnalistul Moise Guran, Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu de la Asociaţia „Dăruieşte Viaţă”.

„Ieşim pentru a le spune celor ce încă nu s-au decis să participe la alegeri că de votul lor depinde nu doar viitorul României, ci şi al Europei. Manifestăm pentru a încuraja tinerii să iasă la vot. Nu dăm culoare politică manifestaţiei, însă îi dăm spirit european”, a declarat directorul executiv al Declic, Tudor Brădăţan.






Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa