VIDEO Aeroportul Pulkovo din Sankt Petersburg a fost închis temporar, după un nou atac cu drone din Ucraina

VIDEO Aeroportul Pulkovo din Sankt Petersburg a fost închis temporar, după un nou atac cu drone din Ucraina

Aeroportul Pulkovo din Sankt Petersburg a fost închis timp de aproximativ o oră pentru sosiri și plecări, în timp ce autoritățile ruse au raportat că o dronă ucrainean a fost doborâtă deasupra Golfului Finlandei în seara zilei de 2 februarie, relatează Ukrainska Pravda .

rusii sustin ca au doborat o drona ucraineana deasupra teritoriului Sankt PetersburgFoto: Captura video

Aeroportul Pulkovo a fost închis pentru aproximativ o oră pentru aeronavele care sosesc și pleacă, cu excepția aeronavelor militare și de salvare.

Potrivit Fontanka, locuitorii orașului Lomonosov (parte din Sankt Petersburg) s-au plâns sâmbătă seara în spațiile publice de zgomote puternice și explozii în zona portului Bronka.

Unul dintre locuitori a spus că „un fel de rachetă s-a dezmembrat în cinci bucăți”.

Martorii oculari au raportat că „casele s-au cutremurat și ferestrele s-au zguduit” în două sate din apropierea Golfului Finlandei.

Ulterior, Aleksandr Drozdenko, guvernatorul Regiunii Leningrad, a scris pe canalul său de Telegram că „ținte aeriene” au fost doborâte deasupra Golfului Finlandei de către sistemele de apărare aeriană și a postat un videoclip cu un obiect distrus pe cer, pe care l-a înlocuit mai târziu cu o captură de ecran.

Ministerul rus al Apărării a raportat ulterior că sistemele de apărare aeriană „au distrus un vehicul aerian fără pilot ucrainean deasupra teritoriului Regiunii Leningrad”. Nu a fost raportat dacă s-a produs vreo pagubă la sol.


Citește și:

populare
astăzi

1 Ploi, grindină și vijelii anunțate de meteorologi. Județele care intră sub cod portocaliu

2 O avea chiloți pe ea?

3 El este trădătorul reținut de DIICOT pentru spionaj în favoarea Rusiei

4 DNA anunță oficial care este „faza” cu Coldea

5 Reacția categorică a lui Gică Hagi, după ce Ianis a fost scos la vânzare de Rangers