VIDEO Amanta propagandistului-șef al lui Putin are o vilă de peste 6 milioane de dolari pe malul Mării Negre, trecută la secret

VIDEO Amanta propagandistului-șef al lui Putin are o vilă de peste 6 milioane de dolari pe malul Mării Negre, trecută la secret

Fundația Anticorupție a opozantului rus Alexei Navalnîi dezvăluie într-o nouă investigație că amanta lui Vladimir Soloviov, propagandistul-șef al lui Putin, are o vilă de peste 6 milioane de dolari pe malul Mării Negre, trecută la secret. Cei doi ar avea împreună și doi copii, care s-au născut în SUA și au cetățenie americană, potrivit învestigației preluate de canalul de știri Nexta.

Vila, care valorează 500 de milioane de ruble (6,2 milioane de dolari), se află într-un cartier de lux din stațiunea Soci de la Marea Neagră și îi aparține Svetlanei Abrosimova, fostă jucătoare de baschet. Echipa de investigații a obținut facturi în care apare numele fostei sportive, numai că, la scurt timp, proprietarul vilei a fost trecut la secret, iar acum imobilul este înregistrat ca aparținând Federației Ruse.

La fel și un apartament de aproape 150 de metri pătrați din Moscova, care și-a schimbat proprietarul din Svetlana Abrosimova în Federația Rusă.

vila lux soci Vila de lux a Svetlanei Abrosimova din stațiunea Soci. Sursă foto: YouTube, captură video

Svetlana Abrosimova nu este singura proprietară de vilă „la secret” pe malul mării. Casa ei face parte dintr-un complex de vile de lux într-un cartier exclusivist pe malul mării, iar printre vecinii ei - trecuți tot la secret - se numără soția generalului Serghei Surovikin, supranumit „Generalul Armaghedon”, unul din comandanții lui Putin în Ucraina, precum și fiul lui Nikolai Patrușev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, unul dintre cei mai apropieți consilieri ai lui Putin.

Fiecare dintre ei se bucură de luxul unei vile cu trei etaje și piscină pe malul mării, care valorează peste 6 milioane de dolari, scrie Nexta, care a preluat investigația Fundației Anticorupție.

De asemenea, jurnaliștii care au realizat investigația au descoperit indicii care lasă de înțeles că Soloviov, care este însurat și are opt copii, mai are încă doi copii cu Svetlana Abrosimova, care s-au născut în Statele Unite și au cetățenie americană.

În 2017, propagandistul lui Putin a vizitat SUA de mai multe ori, după cum arată biletele de avion emise pe numele lui. Svetlana, care are și cetățenie americană, se afla deja în SUA, iar mai târziu în acel an a născut doi gemeni, al căror tată în documente este trecut „Vladimir”.

Apropiați din anturajul lui Soloviov au confirmat pentru echipa de investigații că acesta are într-adevăr doi copii dintr-o relație extraconjugală și că apare uneori la vila de lux din stațiunea Soci.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia