VIDEO Andreea Esca, prezentată drept un idol pentru români la postul France 2

VIDEO Andreea Esca, prezentată drept un idol pentru români la postul France 2

Marie Mamgioulou a numit-o pe jurnalista de la Pro TV „Claire Chazal a României“ (una dintre cele mai bune jurnaliste ale Franţei – n.r) şi a întrebat-o dacă ştie motivul pentru care este cunoscută aşa în Franţa. „Probabil pentru că prezint jurnalul de aproape 19 ani şi, probabil, pentru că sunt blondă“, a glumit Andreea Esca.

În deschiderea reportajului Marie Mamgioglou o descrie pe vedeta Pro TV drept un „icon“ (idol – n.r.) al românilor.

Într-un dialog purtat în franceză, aceasta a vorbit despre începuturile carierei de jurnalist şi a povestit că a ales această meserie „absolut din îmtâmplare“.

„Le-a plăcut foarte mult aici, mi-au spus că nu-şi imaginau deloc că românii sunt şi arată aşa. Şi am tras cu toţii concluzia că, din cauza reportajelor negative, România are o imagine complet eronată în Franţa. Au stat cu mine la ştiri şi ne-au felicitat pentru profesionalismul întregii echipe, apoi mi-au cunoscut şi colegii de la revista «The ONE». Şi, bineînţeles, i-am dus să vadă Casa Poporului şi să mănânce la un restaurant bun. Au plecat încântaţi de experienţă, de mâncare şi mai ales de oameni“, a spus Andreea Esca despre experienţa trăită alături de francezi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...