VIDEO Animalul care stă sprijinit de mașina Poliției este băiatul jegului Gabriel Oprea. Citiți și voi cu ce se ocupă Poliția Română în pandemie!

VIDEO Animalul care stă sprijinit de mașina Poliției este băiatul jegului Gabriel Oprea. Citiți și voi cu ce se ocupă Poliția Română în pandemie!

Mihaela Nunweiller, fiica fotbalistului Lica Nunweiller, il acuza pe Gabriel Marin Oprea, fiul fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, ca a chemat Politia pentru a o intimida in timpul unui conflict legat de locul de parcare.

Mihaela Nunweiller si fiul lui generalului Oprea sunt vecini. Ea a observat, joi noapte, doi politisti care ii fotografiau masina, alaturi de ei fiind si Gabriel Marin Oprea.

 Unul dintre politisti a  sustinut ca  nu a parcat regulamentar, in conditiile in care ea detine acel loc de parcare de 16 ani.

In timp ce Mihaela Nunweiller discuta in contradictoriu cu politistul fiul lui Gabriel Oprea statea rezemat arogant de masina de politie si zambea sfidator.

 

„Am iesit la 6 dim sa filmez pe lumina. Mi-a fost frica sa mai ies azi noapte. Dar am vrut sa se vada clar, cu lumina zilei, ca masina mea nu depaseste proprietatea mea nici macar un mm pe spatiul comun al blocului, ca nu exista trotuare pe aleea pe care locuiesc si nici pe strada din prelungirea ei si sa se vada si mai limpede ca politia de azi noapte de la h 23, care a venit sa mi filmeze masina care sta nemiscata de la inceputul starii de urgenta in ac loc, a venit la ordinul unuia dintre cei din fam generalului izmana, pardon ca e de carton, oprea, incercand sa mi gaseasca nod in papura ca sa ma amendeze!”, a scris ulterior Mihaela Nunweiller, conform  Aktual24 .


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

4 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf

5 Foarte interesant!