VIDEO Antena 3 a declanșat atacurile la noul șef al DNA pentru a o salva pe „victima Sorina Pintea”!

VIDEO Antena 3 a declanșat atacurile la noul șef al DNA pentru a o salva pe „victima Sorina Pintea”!

Antena 3 a declanșat atacurile la noul șef al DNA pentru a o salva pe „victima Sorina Pintea”! Un prim atac violent la Antena 3 la adresa noului sef al DNA, Crin Bologa. Antena 3 l-a invitat pe PSD-istul Liviu Alexa, patronul mai multor publicatii de scandal, sa faca „dezvaluiri” despre cazul Sorina Pintea.

Antena 3: Informații cruciale din ancheta dosarului Sorinei Pintea: Geanta ei a fost aruncată efectiv în zona flagrantului

Informații cruciale din ancheta dosarului Sorinei Pintea: Geanta ei a fost aruncată efectiv în zona flagrantului Foto: Captură Antena 3

Jurnalistul și social-democratul Liviu Alexa a făcut dezvăluiri în cazul Sorinei Pintea. Acesta susține că geanta fostului ministru al Sănătății a fost aruncată în zona flagrantului, iar Pintea nu ar fi pus mâna pe nicio bancnotă.

 ”Este straniu să vedem cum un procuror plecat din fundul Sălajului, că e de acolo, dintr-o dată reușește această măreață lovitură. Vreau să fac precizarea că nu vorbesc în calitate de coleg de partid al Sorinei Pintea, ci din calitatea mea de cetățean care poate să observe același scenariu de acum doi și trei ani, de împachetare a opiniei publice cu informații pe surse, adeseori 99% false. 

În realitate, geanta Sorinei Pintea a fost aruncată efectiv, acolo în zona flagrantului, potrivit surselor mele. Nu s-au găsit urme de praf, nu a pus mâna pe bancnote. Cum poate fi șla flagrant să lași plicul pe coridorul unui spital. Dacă asta e anchetă, când regina probelor e flagrantul și tu nu poți demonstra, amar dubi despre acest caz”, a declarat Liviu Alexa, PSD Cluj.

----

Tribunalul Bucuresti a decis sambata seara arestarea preventiva pentru 30 de zile a Sorinei Pintea in dosarul in care este acuzata de luare de mita.

Sambata dimineata, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie anuntau ca au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand cu data de 29 februarie 2020, a Sorinei Pintea, manager al Spitalului Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” din Baia Mare, judetul Maramures, pentru comiterea infractiunii de luare de mita, in forma continuata.

„In perioada decembrie 2019 – 28 februarie 2020, inculpata Pintea Sorina, in calitatea mentionata mai sus, ar fi primit, printr-un intermediar, de la reprezentantii unei societati comerciale, in doua transe, sumele de 10.000 de euro si 120.000 de lei, care nu i s-ar fi cuvenit, reprezentand un procent de 7% din valoarea unui contract de achizitie publica ce avea ca obiect „proiectarea si executarea lucrarilor de amenajare bloc operator-sala chirurgie cardiovasculara si toracica si spatii adiacente”, incheiat in anul 2019 de unitatea spitaliceasca cu societatea comerciala. Concret, inculpata ar fi primit banii respectivi in legatura cu indeplinirea unor acte ce intrau in atributiile sale de serviciu ca manager si ordonator de credite”, se arata in ordonanta procurorilor.

Conform sursei citate, „in data de 28 februarie 2020, dupa primirea sumei de 120.000 lei, activitate ce ar fi avut loc in biroul inculpatei din cadrul spitalului, s-a procedat la constatarea infractiunii flagrante”.

„Inculpatei i s-au adus la cunostinta calitatea procesuala si acuzatiile, in conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedura penala. (…) Facem precizarea ca punerea in miscare a actiunii penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie”, se preciza intr-un comunicat DNA.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

3 Așa o fi?

4 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

5 VIDEO De văzut!