VIDEO Aproape 1000 de oameni au protestat în fața sediului PSD/Manifestații și în alte orașe din țară

VIDEO Aproape 1000 de oameni au protestat în fața sediului PSD/Manifestații și în alte orașe din țară

Cateva sute de oameni s-au adunat, duminica, in fata Guvernului, pentru a protesta impotriva OUG de modificare a Codului Fiscal, precum si a Legilor Justitiei. Cei prezenti scandeaza lozinci antiguvernamentale si anti-PSD, flutura steaguri tricolore si ale UE si bat in tobe.

Duminica trecuta a avut loc un protest masiv la Bucuresti, peste 20.000 de oameni scandand "Nu vrem sa fim o natie de hoti!" si cerand demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Un alt protest, cu cateva mii de oameni, s-a desfasurat miercuri, cand in sedinta de guvern s-au adoptat modificarile la Codul Fiscal.

 

UPDATE 20.20 Protestatarii incep sa plece in grupuri mari, au mai ramas doar cateva sute

UPDATE ora 19.45 Protestatarii au ajuns la sediul PSD, din Şoseaua Kiseleff, şi scandează „Demisia!“. Importante forţe de ordine au fost masate în jurul sediului partidului de guvernământ. Mai mulţi manifestanţi au aruncat în zid cu suluri de hârtie igienică.

UPDATE 19.28 Protestatarii pleaca in coloana spre sediul central al PSD, transmite reporterul HotNews.ro. La acest moment sunt aproape 1.000 de protestatari. Se scandeaza: "PSD, ciuma rosie".

Circa 100 de protestatari s-au adunat in Piata Unirii din Iasi, purtand steaguri tricolore, dar si ale Uniunii Europene si SUA. Oamenii scandeaza "PSD, ciuma rosie", "Hotii, Hotii", "Legile voastre, niste dezastre" si "Nu la guvernare, Dragnea la inchisoare". Pe pancarte se poate citi printre altele "Demisia", "Justitie, nu coruptie" si "Cine a votat hotii?". (news.ro)

19.05 Cateva sute de persoane protesteaza si la Cluj Napoca si Brasov, iar cateva zeci la Bistrita, Pitesti, Galati, Alba Iulia, Baia Mare si Tulcea, informeaza Agerpres.

 Brașov:

 19.04 Aproape 1.000 de persoane protestează în întreaga țară, potrivit Digi24.

 Constanța:

 Cluj-Napoca:


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Acuzată că face gărzi „la negru”, directoarea medicală de la Socola a demisionat prin e-mail din vacanța din R…

2 Ceva mai penibil nu există...

3 Așa o fi?

4 Cursă entuziasmantă la JO 2020! Ancuța Bodnar și Simona Radiș și-au spulberat adversarele în calificări și sun…

5 Invazie de turiști români în toată Grecia / Presa elenă: Pe insule auzi aproape exclusiv românește