VIDEO Aproape 1000 de oameni au protestat în fața sediului PSD/Manifestații și în alte orașe din țară

VIDEO Aproape 1000 de oameni au protestat în fața sediului PSD/Manifestații și în alte orașe din țară

Cateva sute de oameni s-au adunat, duminica, in fata Guvernului, pentru a protesta impotriva OUG de modificare a Codului Fiscal, precum si a Legilor Justitiei. Cei prezenti scandeaza lozinci antiguvernamentale si anti-PSD, flutura steaguri tricolore si ale UE si bat in tobe.

Duminica trecuta a avut loc un protest masiv la Bucuresti, peste 20.000 de oameni scandand "Nu vrem sa fim o natie de hoti!" si cerand demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Un alt protest, cu cateva mii de oameni, s-a desfasurat miercuri, cand in sedinta de guvern s-au adoptat modificarile la Codul Fiscal.

 

UPDATE 20.20 Protestatarii incep sa plece in grupuri mari, au mai ramas doar cateva sute

UPDATE ora 19.45 Protestatarii au ajuns la sediul PSD, din Şoseaua Kiseleff, şi scandează „Demisia!“. Importante forţe de ordine au fost masate în jurul sediului partidului de guvernământ. Mai mulţi manifestanţi au aruncat în zid cu suluri de hârtie igienică.

UPDATE 19.28 Protestatarii pleaca in coloana spre sediul central al PSD, transmite reporterul HotNews.ro. La acest moment sunt aproape 1.000 de protestatari. Se scandeaza: "PSD, ciuma rosie".

Circa 100 de protestatari s-au adunat in Piata Unirii din Iasi, purtand steaguri tricolore, dar si ale Uniunii Europene si SUA. Oamenii scandeaza "PSD, ciuma rosie", "Hotii, Hotii", "Legile voastre, niste dezastre" si "Nu la guvernare, Dragnea la inchisoare". Pe pancarte se poate citi printre altele "Demisia", "Justitie, nu coruptie" si "Cine a votat hotii?". (news.ro)

19.05 Cateva sute de persoane protesteaza si la Cluj Napoca si Brasov, iar cateva zeci la Bistrita, Pitesti, Galati, Alba Iulia, Baia Mare si Tulcea, informeaza Agerpres.

 Brașov:

 19.04 Aproape 1.000 de persoane protestează în întreaga țară, potrivit Digi24.

 Constanța:

 Cluj-Napoca:







Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu