VIDEO Așa arată o excursie ratată în Buzău...

VIDEO Așa arată o excursie ratată în Buzău...

Un Porsche a rămas blocat în pădure din cauza noroiului. Ajutorul a venit de unde nu se aștepta, automobilul fiind tractat de jandarmi cu un tractor vechi de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu.

Situația pare a fi una comică, însă cei cinci membrii ai familiei care au rămas blocați câteva ore bune în pădurile din județul Buzău nu au fost de aceeași părere.

Riscul de a deveni prada animalelor sălbatice creștea de la o oră la alta, motiv pentru care au ales să apeleze numărul de urgență 112 și de a cere ajutorul specialiștilor.

Șoferul ghinionist este din București și a luat decizia de a merge alături de soție și de cei trei copiii ai lor într-o excursie în județul Buzău, scrie substantial.ro .

După ce au vizitat mai multe obiective turistice și au imortalizat momente frumoase, șoferul s-a folosit de GPS-ul mașinii pentru a ajunge pe drumul principal, însă a rămas blocat în noroaie pe un drum forestier din apropierea satului Buduile, comuna Bozioru.

Deși a încercat să revină pe drum, eforturile conducătorului auto au fost în zadar. Astfel, bărbatul a luat decizia de a suna la 112 și de a cere ajutorul.

Într-un timp foarte scurt, la fața locului s-au deplasat mai mulți angajați ai ISU Buzău, precum și câțiva voluntari care au dorit să dea o mână de ajutor celor care au rămas blocați pe drumul forestier. Singura soluție a fost tractarea automobilului marca Porsche cu un tractor vechi, dar funcțional.

Toți cei cinci membrii ai familiei s-au aflat în afara oricărui pericol și au reușit să îi reia drumul către București.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…