VIDEO Ascultați cum se pișă Dragnea pe CSM. Fraților, a ajuns un infractor să vorbească în numele magistraților

VIDEO Ascultați cum se pișă Dragnea pe CSM. Fraților, a ajuns un infractor să vorbească în numele magistraților

Ascultați cum se pișă Dragnea pe CSM. Fraților, a ajuns un infractor să vorbească în numele magistraților! Fraza de la sfârșit, cu lumea de bună credință este chintesența minciunii și lașității în care am ajuns să trăim. Adică el, un condamnat, și aliații săi, condamnați, pușcăriași, reciviști, sunt lumea de bună-credință....

„Nu cred că poziţia preşedintelui Iohannnis este poziţia corectă, că legile justiţiei trebuie să fie îngropate, trebuie să dispară pentru că CSM, adică procurorii şi trei judecători, au spus aşa, în condiţiile în care cea mai mare parte a magistraţilor susţine că trebuie să existe modificări ale legislaţiei”, a declarat Liviu Dragnea, referindu-se la poziţii exprimate de asociaţii ale magistaţilor, care au susţinut modificarea legislaţiei actuale din domeniul judiciar.

”Am citit azi mai multe puncte de vedere foarte bine articulate. N-am văzut în această zonă o respingere totală a acestor proiecte de lege. Dacă tot discutăm de majorităţi, dacă în CSM ar fi fost prezent si ministrul Justiţiei, poate era un aviz favorabil”, a apreciat liderul PSD.

Reporter. Preşedintele spune că au fost şi lideri europeni care şi-au arătat îngrijorarea faţă de acest pachet de legi, ce le trasnmiteţti?

Liviu Dragnea: Transmit cu mare respect să se informeze mai bine.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...