VIDEO Ascultați-o pe țăranca de la Videle încercând să ucidă limba engleză! Asta, după 9 ani de Bruxelles...

VIDEO Ascultați-o pe țăranca de la Videle încercând să ucidă limba engleză! Asta, după 9 ani de Bruxelles...

Ascultați-o pe țăranca de la Videle încercând să ucidă limba engleză! Asta, după 9 ani de Bruxelles...Competentele lingvistice in limba engleza ale Vioricai Dancila, propusa premier de PSD, au fost puse la indoiala dupa ce europarlamentarul PSD a aparut intr-un scurt interviu raspunzand in romana la intrebari adresa in engleza. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat azi ca Dancila "stie engleza si franceza". Dragnea o fi vrut să spună că țăranca a uzit de ele, în sensul că există...

Iata cum vorbeste Viorica Dancila limba engleza: un discurs citit in 2017 la o expozitie cu caracter cultural.

De remarcat si o declaratie in limba romana a Vioricai Dancila, la finalul discursului in limba engleza: "Am participat la acest eveniment care cauta sa promoveze cultura din lumea tarilor din Golf si cred ca este un lucru foarte important, deoarece cred ca cultura este cel mai important liant intre tari. Cred ca orice pierdere culturala, indiferent de tara, este o pierdere pentru noi toti si de aceea trebuie promovata si sustinuta".

Viorica Dancila este europarlamentar de noua ani.

Din CV-ul oficial al Vioricai Dancila, publicat pe site-ul Parlamentului European, lipseste orice referire la limbile straine cunoscute.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

3 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

4 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD

5 De citit...