VIDEO Asta rămâne după ce intri cu 160 de km pe oră într-un tractor

VIDEO Asta rămâne după ce intri cu 160 de km pe oră într-un tractor

Acidentul a avut loc pe data de 26 iunie, pe DN23, în judeţul Vrancea, comuna Măicăneşti. Cele două victime au fost înmormântat marţi.

În judeţul Vrancea, pe DN23, în zona comunei Măicăneşti, a avut loc un teribil accident de circulaţie, unde doi oameni, un tânăr de 23 de ani şi un bărbat de 44 de ani, ambii din Gulianca, judeţul Brăila, şi-au pierdut viaţa în urma unui impact între un autoturism şi un tractor.

La volanul autoturismului se afla tânărul de 23 de ani, recent întors din Danemarca, care avea o afacere în domeniul zootehniei.

În mod inexplicabil, maşina pe care o conducea a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un tractor care circula regulamentar pe şosea.

Impactul a fost devastator, cei doi ocupanţi au autoturismului murind pe loc.

Maşina lor s-a făcut zob, iar trupurile fără suflare au fost scoase dintre fiare. Accidentul a putut fi desluşit graţie camerei de supraveghere montate pe tractor, care a surprins exact momentul impactului.

VIDEO AICI

Din informaţiile noastre, maşina circula cu 160 de kilimetri pe oră

„Echipajul de descarcerare a extras din autoturism două victime, de sex masculin, una în vârstă de 23 de ani, cealaltă în vârstă de 44 de ani, ambele fără semne vitale, echipajul SAJ, prezent la faţa locului, constatând decesul acestora. Echipajul SMURD a preluat de la locul accidentului o persoană de sex feminin care prezenta atac de panică (soţia uneia dintre victime, care a venit ulterior acolo). Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor (PSI), la locul evenimentului”, potrivit ISU Vrancea.

Cei doi bărbaţi au fost înmormântaţi marţi, în comuna natală, Salcia Tudor, din judeţul Brăila: unul în satul Olăneasca, celălalt în satul Gulianca. SURSA: Adevărul


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria