VIDEO Atac armat în vestul Texasului. Cinci persoane au murit, inclusiv atacatorul, iar 21 au fost rănite

VIDEO Atac armat în vestul Texasului. Cinci persoane au murit, inclusiv atacatorul, iar 21 au fost rănite

Un bărbat alb, de aproximativ 30 de ani, care era cunoscut poliției, a omorât patru persoane și a rănit alte 21 sâmbătă într-un atac armat între orașele Midland și Odessa, din vestul Texasului, relatează Reuters.

Suspectul a deturnat o mașină poștală și a deschis focul asupra ofițerilor de poliție, șoferilor și clienților înainte să fie împușcat în fața unui complex cinematografic din orașul Odessa, a spus poliția.

Autoritățile au crezut inițial că sunt doi atacatori care conduc două autovehicule, dar șeful Poliției din Odessa Michael Gerke a spus într-o conferință de presă, sâmbătă seară, că el crede că este un singur atacator.

Atacatorul se îndrepta dinspre Midland spre Odessa când a fost oprit pe autostradă, a spus Gerke. Acesta l-a împușcat pe ofițerul de poliție și apoi s-a îndreptat spre Odessa. Acesta a mers spre magazinul Home Depot și a deschis focul asupra trecătorilor.


”La un moment dat suspectul a furat o furgonetă poștală”, a spus Gerke. A fost urmărit de poliție până când acesta a intrat într-o altă mașină parcată în spatele unui complex cinematografic, unde a avut loc un schimb de focuri cu poliția, iar atacatorul a fost în cele din urmă împușcat mortal.

Gerke a spus că atacatorul era cunoscut poliției, dar a refuzat să comenteze asupra motivelor atacului.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro