VIDEO Atac DEMENT la protestatari! Antena 3 ar trebui ÎNCHISĂ DEFINITIV după această făcătură ordinară! Câți arginți v-a dat Dragnea, scârbele dracului?

VIDEO Atac DEMENT la protestatari! Antena 3 ar trebui ÎNCHISĂ DEFINITIV după această făcătură ordinară! Câți arginți v-a dat Dragnea, scârbele dracului?

 Atac DEMENT la protestatari! Antena 3 ar trebui ÎNCHISĂ DEFINITIV după această făcătură ordinară! Câți arginți v-a dat Dragnea, scârbele dracului?

După ce Dementul României a anunțat duminică seara la Antena 3 că protestul din 10 august a fost o tentativă de lovitură de stat cu organizare paramilitară și sprijinită financiar din exterior, că știe că vor apărea probe, „probele” au apărut luni seară, la emisiunea lui Gâdea! O făcătură ordinară, de cea mai joasă speță... Trucaje de doi lei, bune de bombardat trepanații PSD...

Bineînțeles, după cum vedeți mai jos, toate vuvuzelele Propagandei PSD au preluat căcatul aruncat în ventilator de scârbele de la Antena 3. Trucajele aparțin, cică, site-ului Luju, patronat de Răsvan Savaliuc.

Liviu Dragnea a declarat duminică la Antena 3 că „are informații, care vor apărea săptămâna viitoare” că mitingul din 10 august a fost finanțat din străinătate, că a existat o organizare paramilitară și că a fost o tentativă de lovitură de stat. Dragnea a refuzat să spună de unde știe aceste informații.

 - În 10 august, instituțiile statului nu au acționat ilegal, și-au făcut datoria, respectând legislația și regulamentele

- Au fost proteste finanțate și din străinătate. A fost o tentativă de lovitură de stat. E mai puțin important de unde știu. Săptămâna viitoare vor ieși informații despre organizarea de tip paramilitar, despre finanțarea din străinătate. Sper ca DIICOT și Parchetul General să ancheteze.

Exact asta aflăm din trucajele de mai jos prezentate de Antena 3:

Luju.ro și Antena 3 (la emisiunea lui Mihai Gâdea) au prezentat o înregistrare video cu un bărbat cu fața ascunsă și vocea alterată, care susține că a fost membru al comunității Rezist și îl acuză pe protestatarul Cristian Dide că a vrut să provoace intenționat ciocniri cu jandarmii. Bărbatul nu prezintă nici o probă în favoarea acuzațiilor sale.

Un alt video prezintă înregistrări audio realizate pe ascuns de la discuții despre care Luju.ro susține că ar fi purtate de Angi Șerban, membru al comunității Rezist. Aceasta a respins deja pe contul său de Facebook acuzațiile.

Altă presupusă probă ar fi donațiile online primite de comunitățile de Facebook pe diverse platforme de susținere, precum Patreon.








Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia