VIDEO Băiatul lui Dragnea, apostrofat la meciul cu Rapid: Ești patron pe banii furați de la copii! Pe ciordeală ești patron, bă!

VIDEO Băiatul lui Dragnea, apostrofat la meciul cu Rapid: Ești patron pe banii furați de la copii! Pe ciordeală ești patron, bă!

Valentin Dragnea, fiul președintelui PSD, a fost apostrofat joi seară la un meci de fotbal ce a avut loc pe stadionul Giulești, transmite Digi24.ro

„Barosane, vezi că ești patron de fotbal pe banii furați de taică-tu, bă! Pe ciordeală ești patron, bă! La pușcărie să vă duceți amândoi, bă! Infractorilor! Ești patron pe banii furați de la copii! Nenorociților! Ești patron pe bani furați de la noi. Nu mai ieșiți singuri pe stradă, v-ați luat gărzi. La pușcărie să vă duceți, cu tat’tu în frunte”, i-a spus bărbatul care l-a apostrofat pe Valentin Dragnea.

 

Fiul lui Liviu Dragnea a participat aseară la meciul de fotbal dintre Rapid – Turris-Oltul Turnu Măgurele, fiind însoțit de soția lui, Gina, și de bodyguarzi.

Persoana care a încărcat imaginile pe YouTube relatează că gărzile de corp ale lui Dragnea Junior au agresat un jurnalist de la Gazeta Sporturilor. „La ieșire, atitudinea sfidătoare a lui Valentin Dragnea s-a înmuiat brusc când oamenii au început să-i aducă a cunoștință grozăviile comise de taică-su. La meci a participat și Gina, proaspăta soție a porcarului”, povestește Camelia Tabacu.

Bodyguarzii lui Dragnea Jr. l-au bruscat pe reporterul GSP în timp ce-l filma pe fiul lui Liviu Dragnea, scrie gsp.ro

“Domnii care îi asigurau paza (stânga şi dreapta în poză, cămaşă bleu şi cămaşă neagră) au avut grijă să îmi dea peste mână când îl filmam.

«Dacă eşti de la presă, pune-ţi ceva-n piept!», de parcă ar fi avut dreptul să facă ordine pe trotuar.

N-am prins meciurile de la FC Olt Scorniceşti. Bine că nu existau telefoane mobile care filmează”, a relatat jurnalistul GSP Răzvan Luțac pe pagina sa de Facebook.

Un episod similar s-a petrecut în urmă cu două sătpămâni, când Ștefan Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, i-ar fi strigat lui Ștefan Dragnea ”Hoțule”, iar acesta a făcut plângere la Poliție pentru agresiune.

Cazul a fost relatat în premieră de activista Raluca Fehrer, pe blogul personal. Ea nu a făcut public numele lui Ștefan Caramitru, scriind doar că este „fiul unui mare actor”. Feher a scris că acesta i-ar fi strigat lui Valentin Dragnea „Hoţilor, ticăloşilor, corupţilor, nu vă e ruşine, mă, să vă bateţi joc de ţara asta şi să furaţi de la copii săraci, tâlharilor? M*** PSD”.

Soţia lui Valentin Dragnea a ripostat, potrivit relatării Ralucăi Feher. „Băi, săracule, tu ştii cine suntem noi, măi, tu ştii bai cine e bărbată-miu, băi, gunoiule, tu ştii ce o să vă facem, băi? O să vă strivim, băi nimeniule!” 




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?