VIDEO Bărbatul care și-a sechestrat iubita timp de mai multe luni și a violat-o e ăla care anul trecut i-a sfidat pe polițiști la volanul unui Mercedes

VIDEO Bărbatul care și-a sechestrat iubita timp de mai multe luni și a violat-o e ăla care anul trecut i-a sfidat pe polițiști la volanul unui Mercedes

Poliția Capitalei l-a reținut sâmbătă, 18 martie, pe bărbatul care în octombrie anul trecut i-a sfidat pe polițiști și a demarat în trombă, lovind mai multe mașini și riscând să lovească mai mulți pietoni. Acesta este acuzat că și-a sechestrat iubita timp de mai multe luni de zile și a violat-o în repetate rânduri.

Poliția Capitalei transmis sâmbătă, 18 martie, că a reținut un bărbat din București acuzat de viol, lipsire de libertate, șantaj, violarea vieții private și amenințare. Acesta este suspectat că a sechestrat, violat și filmat o femeie cu care avusese o relație. Conform forțelor de ordine, acesta a constrâns-o pe femeie să continue relația cu el, timp de mai multe luni, ameninţând-o că dacă refuză face publice filmările cu ea în ipostaze indecente.

Conform datelor cu privire la acest caz făcute publice de către anchetatori sâmbătă, unele dintre fapte au avut loc în urmă cu jumătate de an, însă abia săptămâna aceasta femeia violată şi şantajată a mers să reclame totul la poliţie.

Cum i-a sfidat pe polițiști toamna trecută

Potrivit ziare.com , bărbatul în cauză este Șerban Michelle Antonio, cel care în octombrie 2022 a fost tras pe dreapta de către polițiștii Brigăzii Rutiere, pe o stradă din Sectorul 4. Agenții i-au solicitat șoferului, care încălcase mai multe reguli de circulație, să oprească, însă acesta i-a sfidat și a demarat în trombă, lovind două mașină și fiind aproape să lovească mai mulți pietoni.

Autoturismul a fost dat în atenție și a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4. După acest incident, individul a postat pe rețelele de socializare mai multe înregistrări video în care amenința cu moartea polițiștii.

”Stați, mă, cuminți”, le spune el, printre altele, polițiștilor.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, la București, Umbrărescu a turnat deja asfalt pe singurul tronson de centură unde lucrează români

2 Un general ceh le dă vești proaste ucrainenilor: Tancurile Leopard sunt supraevaluate și nu sunt o „armă minune”

3 Șucu și Copos cu nevestele...

4 Incredibilă poveste /

5 ULTIMA ORĂ Simonei Halep i-au fost refuzate ultimele probe depuse la proces!