VIDEO Bendei a dat noi înregistrări la Antena 3. Lucrurile încep s-o ia razna. Acțiunile Digi, în picaj la Bursă.

VIDEO Bendei a dat noi înregistrări la Antena 3. Lucrurile încep s-o ia razna. Acțiunile Digi, în picaj la Bursă.

Bendei a dat noi înregistrări la Antena 3. Lucrurile încep s-o ia razna. Ioan Bendei a fost șef la RCS&RDS. Înregistrările au început să apară la doar câteva zile după ce Bendei a fost pus sub acuzare de procurorii DNA. Și în plină activitate la bursă a acțiunilor RCS&RDS. Ăștia de la Antena 3 par că scot dintr-un teanc mare de căcat, felii-felii. Deși pare că bat câmpii cu nea Traian, Răducu și Nuți, noi zicem că mai au marfă la teșcherea. Și o dau treptat, după modelul Mircea Băsescu-Bercea Mondial. Scenariul pare tras la indigo. Joi, după ce Antena 3 a difuzat prima înregistrare miercuri seară, acțiunile Digi de la Bursă și-au continuat picajul. Iar volumul de tranzacționare s-a diminuat considerabil.

NOTĂ Spunem că Bendei a dat înregistrările pentru că la Oradea, unde se află sediul central al RCS&RDS, așa se vorbește. Calitatea înregistrărilor pare să confirme acest lucru.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria