VIDEO Ce dobitoc disperat! Teodorovici, o nouă golănie! L-a jignit pe Cîțu în timp ce dădea declarații în direct

VIDEO Ce dobitoc disperat! Teodorovici, o nouă golănie! L-a jignit pe Cîțu în timp ce dădea declarații în direct

Ce dobitoc disperat! Teodorovici, o nouă golănie! L-a jignit pe Cîțu în timp ce dădea declarații în direct.

Teodorovici i-a strigat ministrului Finantelor, in timp ce acesta dadea declaratii presei, sa mai „traga o liniuta”. Incidentul a avut loc in Senat, dupa votul la motiunea simpla impotriva lui Citu.

„Trage o liniuta la guvern. Trage o liniuta puternica, puternica. Vezi ca iese praful de la nas”, a strigat Teodorovici in timp ce Citu vorbea cu jurnalistii.

 

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca Florin Citu va ramane in guvern, chiar daca Senatul a adoptat, cu ajutorul majoritatii PSD, motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor.

„Ar fi culmea ca ministrul Finantelor din guvernul PNL sa fie judecat de cei care au facut praf bugetul in ultimii trei ani de zile. Ultimul partid care poate sa exprime o opinie pe tema finantelor publice este PSD-ul. Asta este o miscare politicianista ieftina.

Domnul Teodorovici, initiatorul motiunii, ar trebui sa dea seama in alta parte pentru dezastrul bugetar. (…) Voturile lor nu fac altceva decat sa-i ridice un soclu ministrului Finantelor. Sub nicio forma nu am de gand sa iau o decizie legata de domnul Citu”, a declarat Orban dupa votul la motiunea contra lui Florin Citu.

Senatul a adoptat, luni, motiunea simpla la adresa ministrului Finantelor Publice, Florin Citu.

Motiunea a primit 59 voturi „pentru”, 56 voturi „contra”, doua „abtineri.

 

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a prezentat luni mai multe documente din care reiese ca PSD stia inca din luna aprilie ca deficitul bugetar ar putea depasi 4% din PIB.

Ministrul a prezentat note interne din minister care aratau ca inca din ianuarie, apoi din aprilie, si ministrul Teodorovici si premierul Viorica Dancila erau informati de specialistii din minister ca deficitul ar putea depasi 4% din PIB, in conditiile in care veniturile la buget nu puteau atinge nivelul preconizat.

„In 2019, Guvernul PSD a stiut de la inceputul anului ca fara masuri suplimentare, deficitul va ajunge la 4 % la finalul anului, a ascuns aceasta informatie si a mintit in Parlament.

Ce prezentam a fost o surpriza si pentru noi toti. Era stiut de guvernul PSD, nu au luat nicio masura, stiau ca economia ajunge asa si ne-au lasat sa mergem in aceasta directie, totul a fost premeditat, acesti oameni au distrus economia doar pentru interesul personal. Aveau timp, din aprilie trebuia sa ia masuri de corectie

Au mintit in Parlament cand au venit cu bugetul, dar si la rectificare”, a spus ministrul de Finante.

Citu a spus ca documentele vor fi prezentate Curtii de Conturi.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO Una dintre cele mai spectaculoase imagini de pe frontul din Ucraina. Bineînțeles, rușii sunt la „primire”...

4 VIDEO Dialog între un soldat rus și unul ucrainean: „Ascultă, termină-mă” / „Nu suntem ca voi, nenorociților!”

5 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați