VIDEO Ce vedeți s-a întâmplat la Reșița...

VIDEO Ce vedeți s-a întâmplat la Reșița...

Reșițenii s-au descălțat când s-au suit în noile tramvaie cumpărate de municipalitate, arată imaginile difuzate de infocs.ro. Potrivit unei filmări, primii vizitatori au discutat dacă trebuie să se descalțe, dar, de teamă că vor murdări linoleumul, înainte ca presa să fotografieze, până urmă și-au lăsat încălțările pe un piedestal de lemn de la intrare.

Firma turcă Durmazlar a livrat zilele trecute la Reșița primul tramvai din lotul de 12, prevăzut într-un contract semnat în 2020.

Valoarea unui tramvai este de circa două milioane de euro. Administrația locală spune că noile tramvaie sunt supuse testelor la firma producătoare, iar de omologarea lor pentru Europa se ocupă o firmă din Polonia.

Tramvaiele au o capacitate de 137 de persoane și sunt dotate la standarde europene. Viitorii vatmani au început deja pregătirea la Timișoara.

Valoarea contractului pentru cele 13 tramvaie este estimată la circa 25 de milioane de euro.

Foto: InfoCS.ro

Puteți vedea momentul în care vizitatorii se descalță la minutul 0.35 din înregistrarea video de pe youtube: Prima garnitura de tramvai a sosit la Resita Inca 12 sunt pe drum

Înregistrări video difuzate de infocs.ro, vizionate de Club Feroviar, arată tramvaiul pe o linie de depou și mai multe persoane care se descalță la urcare lăsându-și încălțămintea pe un suport amplasat la urcare. Unul dintre cei prezenți pare a zice că nu e necesară descălțarea, însă unul dintre musafiri își dă pantofii jos.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari

2 A plecat din țară cu un pașaport regal românesc / S-a stins din viață cea care a fost timp de 25 de ani „prima donna assoluta” a Teatrului de Operă din …

3 Grecul care i-a scăpat pe români de iobăgie. A fost de șase ori domn al Țării Românești și de patru ori domn al Moldovei

4 VIDEO Priviți cum arată în realitate! / Noi amănunte despre vizita „surpriză” a lui Putin la Mariupol

5 Cazul Ianis Hagi, o „boală cronică“ în România: „În Germania, nu vezi așa ceva!“