VIDEO Cioloș: Vă invit ca duminică să votăm cu PNL sau USR

VIDEO Cioloș: Vă invit ca duminică să votăm cu PNL sau USR

Premierul Dacian Cioloș cere electoratului ca duminică să voteze cu PNL sau USR pentru ca proiectele începute de Guvernul său să poată continua.

"Pentru ca aceste proiecte începute în acest an să poată continua este nevoie să fim în măsură să creăm o majoritate parlamentară în jurul celor două partide după alegerile din 11 decembrie, în jurul PNL și al USR. În felul acesta putem să avem susținerea politică pentru a duce la bun sfârșit proiectele începute și pentru a continua alte proiecte și alte idei care au reieșit și au izvorât în acest an. Vă invit deci să votăm cu Partidul Național Liberal sau cu Uniunea Salvați România pentru că acum pot spune, în sfârșit, că avem cu cine să ducem România înainte!", a arătat joi premierul, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook .
 

Cioloș a susținut, totodată, că își dorește să continue un mod de guvernare bazat pe transparență și eficiență, atrăgând atenția că toate proiectele sale pot fi întoarse dacă se revine la o guvernare bazată pe minciună și populism.

"A fost o guvernare bazată pe o bună gestiune a banului public, pe integritate, pe transparență și pe eficiență și ne dorim să continuăm acest mod de guvernare. Însă ne dăm seama că, chiar dacă a trecut un an de zile, toate aceste proiecte începute pot fi ușor întoarse dacă revenim la un mod de guvernare bazat pe minciună, bazat pe populism și bazat pe corupție", a mai spus prim-ministrul.

El a mulțumit PNL și USR pentru decizia de a susține "necondiționat" Platforma România 100, partide "care au decis să pună accentul pe valori și pe principii înainte de a vorbi de angajamente legate de un viitor program de guvernare".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Polițistul care și-a arestat șeful, după ce l-a prins băut la volan. „Nu-mi pasă dacă ești președintele”

2 Palatul Buckingham a ajuns la o înțelegere cu Harry și Meghan: Nu mai plătesc chirie dacă locuiesc la Frogmore Cottage

3 Cum va fi vremea de Paște. Meteorolog: „Veștile nu sunt chiar atât de bune“. Unde va fi cel mai cald

4 Horoscopul zilei / luni, 20 martie. Leii trebuie să reia legătura cu prietenii pe care i-au ignorat

5 N-o să credeți, dar este Nicoleta Luciu!