VIDEO Circ jegos la B1 TV! Ș.Nicolae a făcut-o isterică și imbecilă pe M.Tatoiu! Televiziunile se transformă în cocini, pe zi ce trece

VIDEO Circ jegos la B1 TV! Ș.Nicolae a făcut-o isterică și imbecilă pe M.Tatoiu! Televiziunile se transformă în cocini, pe zi ce trece

Circ jegos la B1 TV! Ș.Nicolae a făcut-o isterică și imbecilă pe M.Tatoiu! Televiziunile se transformă în cocini, pe zi ce trece. Iar pesediștii devin din ce în ce mai grobieni. Monica Tatoiu, Dumitru Dragomir și Șerban Nicolae și-au aruncat cuvinte grele vineri seară, în emisiunea moderată de Nadia Ciurlin, pe B1 TV.

Urmăriți între minutele 33-47:

Monica Tatoiu a susținut că toți politicienii care au averi și nu pot demonstra că au făcut banii cinstit ar trebui să ajungă la pușcărie. De cealaltă parte, Dragomir a ținut partea clasei politice.

”Eu i-am spus producătorului emisiunii că nu vreau în emisiune cu Tatoaica, pentru că o să ne certăm. E o mincinoasă. Să ia apă în gură că face praf”, sunt doar câteva dintre cuvintele pe care Dragomir i le-a adresat lui Tatoiu.

Dacă lui Mitică Dragomir nu i-a convenit atitudinea Monicăi Tatoiu față de clasa politică, ea nu a putut să suporte laudele pe care acesta le-a spus la adresa lui Șerban Nicolae.

Pentru că și-a auzit numele, senatorul PSD a cerut să intervină în direct. Tatoiu i-a reproșat acestuia că a continuat să rămână într-o locuință a RA-APPS chiar și după ce și-a pierdut acest drept.

Scandalul a izbucnit între cei doi după ce Tatoiu a susținut că Nicolae nu avea dreptul să locuiască într-o locuință a RAAPPS după ce a părăsit funcția de consilier prezidențial. Dragomir s-a enervat și a părăsit emisiunea, iar Șerban a continuat conflictul verbat cu Tatoiu:

Șerban Nicolae: ”Eu îmi pierd vremea cu orice isterică? Ce golănie e asta? Cum vă permiteți? Ce mitocănie e asta să îmi puneți mie în cârcă ce au furat alții, nu vă e rușine? Sunteți sănătoasă la cap? Ce imbecilități spuneți, nu sunteți sănătoasă la cap?”

Monica Tatoiu: ”Să vă dea Dumnezeu sănătate cât bine ați făcut României!”

Șerban Nicolae: ”Să vă fie rușine pentru că, la vârsta dvs., repetați o mitocănie a lui Traian Băsescu.”




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”