VIDEO Ciucă: Căutăm soluţii să marcăm Ziua Naţională în conformitate cu limitările şi restricţiile pandemiei de COVID-19

VIDEO Ciucă: Căutăm soluţii să marcăm Ziua Naţională în conformitate cu limitările şi restricţiile pandemiei de COVID-19

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a declarat joi că variantele luate în calcul pentru marcarea Zilei Naţionale sunt condiţionate de situaţia pandemică.

"Variantele pe care le luăm în calcul sunt condiţionate de situaţia pandemică în care ne aflăm. Nu putem să ieşim din tot ceea ce s-a stabilit la nivelul Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, ca atare, aşa cum aţi putut observa, la data de 25 octombrie, când am sărbătorit Ziua Armatei, cred că este foarte importantă calitatea activităţilor, nu dimensiunea şi amploarea lor şi în felul acesta căutăm soluţii astfel încât să marcăm Ziua Naţională în conformitate cu rigorile impuse de limitările şi restricţiile pandemiei de COVID-19", a spus ministrul Apărării într-o conferinţă de presă la sediul MApN.



Nicolae Ciucă a fost întrebat cu privire la şedinţa care a avut loc miercuri seară la Guvern.

"Aseară nu a fost o şedinţă care să vizeze decizii, a fost o şedinţă în care s-a efectuat o analiză a situaţiei cu care ne confruntăm. Şi, din punct de vedere instituţional, fiecare dintre noi a prezentat instrumentele de care dispune, astfel încât în situaţia în care ne vom confrunta cu indicatori noi, să putem să-i gestionăm. (...) Vom pune la dispoziţie toate resursele - şi umane, şi materiale - de care noi dispunem ca instituţie pentru a veni în sprijinul autorităţilor centrale, în sprijinul Guvernului României şi al autorităţilor locale", a precizat ministrul Apărării. AGERPRES/(A - autor: Florentina Peia, editor: Florin Marin, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria