VIDEO Dăncilă anunță OFICIAL că Guvernul NU recunoaște recomandările MCV! Ne scot din UE?

VIDEO Dăncilă anunță OFICIAL că Guvernul NU recunoaște recomandările MCV! Ne scot din UE?

Dăncilă anunță OFICIAL că Guvernul NU recunoaște recomandările MCV! Ne scot din UE? „Nu putem fi de acord cu stabilirea unor recomandări suplimentare”, a anunțat astăzi imbecila din fruntea Guvernului României!

Proasta a comis-o iar spunând că „Nu s-a pus niciodată, dar niciodată, problema apartenenței noastre la Uniunea Europeană”...

Fraților, nu vă recomandăm s-o ascultați. Este un discurs atât de scârbos și pervers încât riscați să faceți cu nervii...

„Consider rezoluția Parlamentului European expresia unor interese electorale ale unor grupuri politice europene, în condițiile în care sunt multe puncte. Votul nu a fost despre România sau despre dreptate. Mă refer aici la respingerea amendamentelor de condamnare explicită a protocoalelor între serviciile secrete și instituțiile sistemului judiciar, în condițiile în care astfel de practici sunt de neacceptat în alt stat membru al UE. Este greu de înțeles punerea la zid a Jandarmeriei Române pentru modul de intervenție, identic cu cel al forțelor de ordine din celelalte state membre. Cel mai greu de explicat este votul unor europarlamentari români împotriva României și sunt convinsă că această atitudine va fi sancționată de către români. Am văzut că s-a spus că s-a votat împotriva Guvernului României. Rezoluția nu era împotriva Guvernului României, nici împotriva vreunei alte instituții. Rezoluția se referea la România”, a spus Dăncilă, în ședința de Guvern.

„In acelasi timp, sunt dezamagita de concluziile MCV in conditiile in care Romania a dovedit ca e un partener loial si corect al UE. Guvernul a fost in permanenta in contact cu expertii Comisiei Europene si a oferit clarificari si argumente de fiecare data. Din pacate, am constatat ca au fost pur si simplu ignorate.

Nu putem fi de acord cu recomandari suplimentare si sa acceptam ce nici un alt stat membru nu ar putea accepta. O astfel de solicitare face imposibil de atins obiectivele MCV, in conditiile in care regulile se schimba in mers.

Vedem recomandari care vor sa ignoram prevederi legale instituite prin votul Parlamentului si validate de CCR. Ca premier si fost europarlamentar cer egalitate de tratament pentru tara mea si pentru romani. Cred intr-o Europa unita, puternica, in care toti cetatenii se bucura de respect si drepturi egale", a conchis Dancila.

„Predilecțiile” opoziției

„Sunt date oficiale care arată faptul că Guvernul a avut dreptate şi care infirmă cu argumente incontestabile predilecţiile opoziţiei, aşa-zişilor analişti sau, mai grav, a unor instituţii publice”, a declarat Dăncilă.

Viorica Dăncilă a făcut această gafă chiar dacă nu a vorbit liber, ci a citit un discurs scris dinainte de consilieri.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…